Rezultate pentru "Windows phone"

Nokia Lumia 925 – un vârf de gamă light

Nokia a lansat noul model Lumia 925, o versiune mai subțire și (semnificativ) mai ușoară a “clasicului” Lumia 920. Telefonul păstrează aceleași specificații hardware, dar include mai multe noutăți software pe partea de fotografiere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 920, noul vârf de gamă Nokia

Nokia a prezentat miercuri la New York noul smartphone Lumia 920, bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone. Noul vârf de gamă finlandez are o diagonală de 4.5 inci și folosește un procesor dual-core la 1.5 Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung la IFA 2012: Galaxy Note 2, Galaxy Camera și primul telefon Windows Phone 8

Samsung a lansat la IFA Berlin 2012 unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului, Galaxy Note 2, o cameră foto Android cu zoom și primul telefon din lume bazat pe Windows Phone 8, cu un hardware similar cu Galaxy S III.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Lumia 800 – o experiență contradictorie

După mai mulți ani de dezorientare Nokia pare într-un final să aibă o strategie pe termen lung pe segmentul telefoanelor inteligente. Cum se comporta primul Windows Phone Nokia? Citiți în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia a lansat seria Lumia în România

Nokia a lansat ieri în România linia sa de smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5. Pentru început, pe piața locală vor fi disponibile modelele Lumia 800 și Lumia 710.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 900: noul vârf de gamă de la Nokia, pe moment doar pentru SUA

Nokia a prezentat cel mai nou model din gama de telefoane Lumia, bazate pe sistemul de operare Windows Phone, Lumia 900. Noul terminal va fi primul telefon Nokia compatibil cu standardul 4G LTE și va avea un ecran AMOLED de 4,3 inci, semnificativ mai mare decât precedentul vârf de gamă, Lumia 800.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 800 și Lumia 710: primele telefoane cu Microsoft Windows Phone 7 de la Nokia

Nokia a lansat miercuri modelele Lumia 800 și Lumia 710, primele telefoane bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7 din portofoliul companiei. Noul vârf de gamă, Lumia 800, are o diagonală de 3,7 inci, o grosime de 12,1mm și folosește un display AMOLED ClearBlack.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primul său telefon cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango

Samsung a anunțat lansarea primului său smartphone bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5 Mango, modelul Omnia W. Noul telefon va avea un display tactil Super AMOLED de 3,7 inci cu o rezoluție de 800 x 480 de pixeli și va folosi un procesor la o frecvență de 1,4Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum