Rezultate pentru "windows"

Windows 8 – Dr. Jekyll și Mr. Hyde

Pe 26 octombrie, Microsoft a lansat Windows 8, sistemul de operare cu cele mai radicale schimbări de la Windows 95 încoace. În ziua lansării, am primit la teste unul dintre primele calculatoare care promit să exploateze toate noile funcții ale OS-ului, un ultrabook Sony Vaio T cu ecran tactil și procesor Intel Core i5 de ultimă generație. Cum funcționează ansamblul, unul care va deveni destul de tipic în următoarea perioadă? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony lansează un computer de birou cu utilizare orizontală și un hibrid ultrabook-tabletă

Sony a anunțat astăzi la salonul IFA Berlin 2012 un nou computer de birou care poate fi utilizat în mod orizontal. Modelul integrează un display tactil optimizat pentru Windows 8 și a for prezentat alături de un nou portabil hibrid ultrabook-tabletă numit Vaio Duo 11.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primele computere desktop cu Windows 8

Samsung a lansat o noua game de computere desktop all-in-one la salonul de tehnologie IFA Berlin 2012, primele bazate pe noul OS Microsoft Windows 8 din portofoliul companiei. Dincolo de dotarile tehnice, noile calculatoare ofera un nou sistem de control bazat pe gesturi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima zi cu Windows 8: ferestrele lasa locul unui perete transparent

Windows 8 ar putea reprezenta pentru Microsoft cea mai importantă schimbare de design de la Windows 95 încoace. Prima ediție de test a noului sistem de operare, lansată în această dimineață, aduce în prim plan noua interfață tactilă a sistemului de operare dominant la nivel global și este doar o gustare din festinul digital care va fi lansat anul viitor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum