Rezultate pentru "Volvo"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo arată noua imagine de marcă la Frankfurt

Volvo prefigurează noua imagine de marcă printr-un concept pe care îl intitulează simplu: Volvo Coupe Concept. Anunțat drept urmașul „legendarului” P1800, prototipul are „fața” noului XC90, propune un pachet „multimedia” avangardist și este animat de un sistem de propulsie 4×4 hibrid de 400 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo V40 – Relaxare într-o caroserie compactă

Chiar dacă nu ai văzut vreodată Suedia de aproape, ai în minte o oarecare idee despre relaxarea nativă a suedezilor. Aplecarea lor spre design, ordine, curățenie și o abordare ecologică sunt vizibile inclusiv în imaginea de țară. De aceea, un drum cu Volvo V40 îți dă impresia că ești martorul tuturor acestor calități, deși de fapt roțile nici nu s-au desprins de pe pământ românesc.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo prezină noua compactă premium V40 cu airbag pentru pietoni

Noul V40 va fi lansat în premieră mondială la Geneva, fiind răspunsul Volvo în fața unei concurențe formate din noul Audi A3, noul BMW Seria 1 și noul Mercedes-Benz A-Class, așteptat tot pentru această primăvară. Volvo aplică în premieră noua strategie „Designed Around You” și montează în premieră mondială un airbag exterior pentru pietoni.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo 760 – 3 decenii de la renașterea Volvo

În luna februarie 1982 Volvo își prezenta noua viziune despre marcă în condițiile unui climat economic dificil. Limuzina 760 rămâne în istorie ca primul model din epoca modernă a producătorului suedez, opțiunea care a salvat compania de la faliment. Noul design a preferat să meargă împotriva curentului și a menținut liniile devenind imaginea Volvo pentru 16 ani la rând.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo Concept You – o lecție de design scandinav

Concept You aduce în discuție silueta și tehnologia viitoarei limuzine de clasă mare din colecția Volvo. Designul exclusivist la care contribuie mai multe companii din afara industriei auto este dublat de display-uri cu funcție touch-screen care afișează informații diferite în funcție de cine și de cât timp sunt privite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum