Rezultate pentru "video"

O zi de „școală” la Academia de pilotaj AMG

Două modele Mercedes-AMG, fiecare cu câte 507 CP, se întrec în derapaje, undeva în mijlocul deșertului Californian. Performanță, pricepere și mult fum, toate într-un spectacol aparte…

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Philips DesignLine: sticlă și imagine

Philips a lansat un nou televizor inteligent, cu un design complet nou: aparatul este integral construit din sticlă și nu include un stand clasic, fiind proiectat pentru a fi cât mai puțin intruziv.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bravia X9000A: Sony extinde gama de televizoare UltraHD

Sony a prezentat la CES 2013 noi televizoare Bravia UltraHD, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât standardul FullHD. Noile ecrane au diagonale de 55 și 65 de inci și oferă noi modalități de conectare rapidă la tablete și telefoane smart.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Logitech lansează o nouă telecomandă universală cu touchscreen

În urmă cu 5 ani, Steve Jobs punea la lansarea primului iPhone că o mare problemă la smartphone-uri este prezența multor butoane greu reprogramabile. Soluția? Un ecran tactil . Acum, Logitech lansează o telecomandă universală cu touchscreen care promite un salt calitativ al experienței utilizatorilor de aceeași amploare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony HX850 – este “cel mai bun Bravia” cel mai bun LED TV?

Mult timp, Sony a fost una dintre mărcile care au definit ideea de calitate și dotări de vârf pe piața electronicelor. În ultimii ani, compania a intrat într-un con de umbră, dar noul X850 promite să fie nu doar “cel mai bun televizor Bravia”, ci și una dintre cele mai bune alegeri de pe piață. Reușește? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

SmartGlass, sau de ce Xbox nu mai înseamnă doar jocuri

Lansat în urmă cu aproape șapte ani, consola de jocuri Xbox360 de la Microsoft părea destinată strict gamerilor. În prezent, Microsoft vrea să transforme consola într-un centru multimedia complet, integrat cu toate gadgeturile pe care le avem deja.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Olimpiada 2012 va fi înregistrată UHDTV: video cu 4 miliarde de pixeli pe secundă

Londra 2012 va fi prima ediție a Jocurilor Olimpice care va fi captată video la rezoluție 8K, sau UHDTV. Noul standard oferă o rezoluție de 16 ori mai mare decât standardul FullHD 1080P actual și va permite captarea a patru miliarde de pixeli în fiecare secundă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen lansează primul televizor sub marca BeoPlay și un nou dock de iPad

Bang&Olufsen au lansat noul model de televizor LCD Beoplay V1, cu diagonale de 32 și 40 de inci. Tot în gama BeoPlay, producătorul danez a lansat și un nou audio-dock pentru iPad, modelul A3.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Televizorul Uppleva de la Ikea

Ikea sunt cunoscuți mai ales pentru mobila cu design modern, pe care cumpărătorul o asamblează singur acasă. Anul acesta, pentru prima dată în istoria companiei suedeze, un televizor integrat în mobilier va face parte din portofoliul companiei. Aparatul nu va trebui asamblat de utilizatori și va fi disponibil în variante FullHD LED cu diagonala între 24 și 46 de inci. Aparatele vor include și funcții multimedia avansate și se vor putea conecta fără fir la internet. Ca design, televizoarele vor putea fi integrate în șase suporturi diferite, iar lansarea în România va avea loc cel mai probabil în 2013, la un preț încă nespecificat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Project Glass – ecranul de smartphone se mută pe o lentilă de ochelari

Google a început astăzi testarea Project Glass, un sistem de realitate augmentată integrat într-o pereche de ochelari care, dacă va deveni realitate, are toate șansele să schimbe radical locul pe care tehnologia îl ocupă în viața de zi cu zi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Minunea baletului văzută la 1000 de cadre pe secundă

De la începutul lui 2004, Berlinul a fost repus în drepturi pe harta baletului european. Staatsbalett Berlin este una dintre cele mai mari trupe de gen de pe continent. Talentul balerinilor e cu atât mai spectaculos cu cât e filmat la 1000 de cadre pe secundă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy Beam: un nou smartphone cu video-proiector integrat

În ajunul salonului Mobile World Conference (MWC), cel mai important eveniment anual dedicat telecomunicațiilor, Samsung a prezentat o nouă generație de telefoane mobile cu pico-proiectoare integrate. Modelul Galaxy Beam aduce toate dotările necesare unui smartphone modern, plus un proiector capabil să proiecteze imagini cu o diagonală de peste un metru.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primele Smart TV-uri Samsung cu comandă vocală și control prin gesturi, disponibile din luna martie în România

Noua generație de televizoare inteligente Samsung Smart TV, ce include funcții precum comanda vocală avansată și controlul prin gesturi, va fi disponinilă în România începând cu luna martie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BenQ Joybee GP2: pico-cinematograful din buzunar

BenQ Joybee GP2 este un pico-proiector cu baterie din noua generație care face o serie de promisiuni foarte interesante: noul gadget poate proiecta o imagine HD 720P cu o diagonală de până la 4 metri și poate reda nativ fișiere multimedia de pe carduri SD sau de pe orice iPod sau iPhone, la o greutate de doar 565 de grame.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noi funcții la televizoarele de vârf: comandă prin gesturi și voce, procesoare dual-core și panouri OLED de dimensiuni mari

Dacă anul trecut tehnologiile 3D au fost în prim-plan în lumea televizoarelor, succesul destul de limitat al tehnologiei a reorientat producătorii către diversificarea funcțiilor și oferirea de noi metode de interacțiune cu aparatele.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează două noi monitoare optimizate pentru conectarea fără fir la tablete

Samsung a lansat două noi monitoare în gama premium Series 7, optimizate pentru conectarea fără fir la tablete și telefoane inteligente. Primul model, numit Series 7 Smart Station, include și o stație de andocare fără fir ce include și conexiuni USB, HDMI și Ethernet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ghid StyleReport: ce sunt ecranele IPS, AMOLED și eINK și de ce contează

Tehnologia ecranelor pentru aparatele pe care le folosim în fiecare zi a evoluat enorm în ultimii ani, adeseori în paralel sau în direcții complet diferite. Producătorii se întrec în a-și promova tehnologiile folosite drept mai bune decât cele ale rivalilor, dar cel mai adesea nu reușesc să explice de ce. StyleReport.ro vă prezintă într-un mod simplu cum funcționează cele mai cunoscute tipuri de ecrane de pe piață, ce înseamnă abrevierile și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Wacom Cintiq 24HD – un hibrid monitor-tabletă grafică pentru designeri

Adesea vorbim despre designeri și despre design, despre lucruri frumoase și oamenii care le crează, dar până acum nu am apucat să vorbim aproape deloc despre uneltele care stau în spatele multora dintre produsele pe care le iubim. Monitorul Wacom Cintiq 24HD este un exemplu perfect al unui astfel de instrument: precis, configurabil și ultra-ergonomic.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony VW1000ES – de patru ori FullHD

Sony a lansat un nou video-proiector pentru sisteme home-cinema cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a standardului FullHD. Modelul VW1000ES va avea o luminozitate de 2000 de lumeni și va putea genera imagini cu o diagonală de până la 5 metri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony lansează o cască de realitate virtuală care simulează un display de 19 metri

Sony a lansat o cască de realitate virtuală care promite să simuleze un display HD cu o diagonală de 19 metri (asa cum este vazut de la o distanta de 20m) prin intermediul a două micro-ecrane OLED. Fiecare dintre cele două ecrane are o rezoluție de 1280×720 de pixeli, iar experiența promisă este similară cu cea dintr-un cinematograf.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212