Rezultate pentru "ultrabook"

Vaio Pro: noua gamă superioară de laptopuri Sony

După ce a decis să oprească producția seriei Z, o legendă în lumea laptopurilor PC, Sony a prezentat miercuri noua gamă care va acoperi segmentul de vârf al gamei de laptopuri ale companiei: Vaio Pro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo IdeaPad Yoga 13 – ultrabook, evoluat

Lenovo a lansat oficial noul hibrid ultrabook-tabletă IdeaPad Yoga, cu o diagonală de 13 inci, procesor Intel Core și Windows 8. Aparatul poate funcționa atât în mod tabletă, cât și în mod notebook, prin intermediul unui sistem de rotire completă a părții ce conține tastatura.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony lansează un computer de birou cu utilizare orizontală și un hibrid ultrabook-tabletă

Sony a anunțat astăzi la salonul IFA Berlin 2012 un nou computer de birou care poate fi utilizat în mod orizontal. Modelul integrează un display tactil optimizat pentru Windows 8 și a for prezentat alături de un nou portabil hibrid ultrabook-tabletă numit Vaio Duo 11.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus a lansat în România ultrabook-ul Zenbook Prime

Asus a lansat miercuri Prime, cel mai nou model al seriei de computere ultra-portabile Zenbook. Noul laptop are un design similar cu edițiile precedente ale gamei, dar vine cu dotări tehnice noi, atât la exterior, cât și în interior.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2012: primul MacBook Pro cu RetinaDisplay și carcasă ultra-subțire

WWDC 2012, conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformele Apple, ar putea aduce o reînnoire compleră a gamei Macintosh, plus o nouă generație a sistemelor de operare OS X și iOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Două noi concepte de la Asus: tableta convertibilă în desktop și ultrabook-ul cu două ecrane

O nouă tabletă de 18,4 inci care poate fi convertită în computer de birou și un ultrabook cu două ecrane au fost cele mai importante produse anunțate de Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo lansează X1, un nou laptop construit din fibră de carbon

Lenovo a lansat un nou laptop ultra-portabil în gama ThinkPad, cu o nouă carcasă construită integral din fibră de carbon.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul ultrabook Toshiba, lansat în România

Toshiba a lansat astăzi modelul Z830, primul ultrabook din portofoliul companiei disponibil pe piața din România. Specificațiile de bază includ un procesor Intel Core i5 și un SSD, la o greutate de puțin peste 1 kg.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Intel prezintă un hibrid ultrabook-tabletă bazat pe Windows 8

Dacă până acum Intel a susținut mai ales noul val de ultrabook-uri, de anul acesta focusul s-ar putea muta pe soluții hibride laptop-tabletă de înaltă performanță bazate pe Windows 8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Envy 14 Spectre – metal, sticlă și viteză

HP Spectre este, cel puțin din punct de vedere estetic, unul dintre cele mai spectaculoase ultrabook-uri lansate până în prezent. Cu un profil extrem de subțire și o construcție minimalistă, ce pune accent pe șasiul metalic și capacul acoperit cu sticlă neagră, ultraportabilul de 14 inci de la Hewlett Packard promite un pachet complet de estetică, viteză și autonomie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acer Aspire S5: cel mai subțire laptop din lume

Acer a prezentat luni la târgul CES 2012 (Consumer Electronics Show) de la Las Vegas un laptop cu o diagonală de 13,3 inci și o grosime de doar 15 mm în cel mai gros punct. Specificațiile includ o carcasă fabricată dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu, un procesor Intel Core de ultimă generație și un port Thunderbolt, cu o viteză de transfer de până la 10Gbps.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP lanseaza ultrabook-ul Folio și noi modele în gama Envy

HP a anuntat miercuri lansarea primului ultrabook din portofoliul companiei, modelul Folio 13. Noul notebook va folosi un procesor Intel Core i3 sau i5 și va include cel mai puternic acumulator din segmentul ultrabook. Alaturi de noul portabil, HP a anunțat și trei noi modele în gama Envy, construite din aluminiu și dotate cu sisteme de sunet Beats Audio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus ZenBook – primul ultrabook cu sunet Bang&Olufsen

Ultrabook-urile sunt fără îndoială cel mai dinamic segment din lumea computerelor mobile la ora actuală. Cum aproape toate modelele sunt construite pe arhitectura Intel Core i5 de generația a doua, au grosimi mai mici de un centimetru și autonomii de 5-7 ore, producătorii au început să își diferențieze modelele prin dotări suplimentare din ce în ce mai spectaculoase. În cazul Asus, un set de difuzoare Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acer Aspire S – un nou UltraBook disponibil pe piață

Până astăzi, pe piață existau doar două laptopuri care puteau fi clasificate ca fiind ultrabook-uri: MacBook Air și Samsung Series 9. Definită de un corp extrem de subțire, dar cu performanțe foarte bune, noua categorie de computere mobile primește azi un al treilea model disponibil comercial: Acer Aspire S.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo se alătură producătorilor de laptopuri ultrasubțiri prin seria U300 Ultrabook

Producătorul chinez a prezentat două versiuni de laptopuri de doar 1,5 cm grosime cu carcasă unibody din aluminiu, procesoare Intel Core i5 și i7 și un sistem care asigură aprinderea în doar 10 secunde

+ Citiți tot articolul Comentați acum

MacBook Air 11 inci – subțire și puternic sau doar subțire?

În urmă cu trei ani, Steve Jobs a scos dintr-un plic ceva ce părea aproape ireal: un laptop mai subțire decât orice alt portabil mai fusese creat până în acel moment. La scurt timp de la apariție, ultra-portabilul și-a arătat limitele: performanța era bună, dar nu excelentă, expansibilitatea era extrem de limitată, iar prețul era prohibitiv. Noul MacBook Air 2011 este primul care corectează cu adevărat toate aceste trei probleme.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează sistemul de operare OS X Lion și noua generație MacBook Air

Cel mai nou sistem de operare pentru platforma Apple Macintosh a fost lansat astăzi, sub numele de OS X Lion. Noul sistem aduce o interfață modificată față de versiunile anterioare, mai asemănătoare cu cea de pe iPhone și iPad, dar și o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește ergonomia și funcționalitatea.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Series 9

Notebook-ul Series 9 de la Samsung reprezintă o alternativă solidă, la propriu, pentru oricine caută un laptop puternic și ultra-ușor. Portabilul cu diagonala de 13 inci este construit din duraluminiu și are o greutate de 1,31kg, la o grosime de 16,3mm. Ca performanță, Series 9 utilizează procesore Intel Core i5 si poate avea până la 8 GB de memorie RAM.

+ Citiți tot articolul Comentați acum