Rezultate pentru "TV"

Bravia X9000A: Sony extinde gama de televizoare UltraHD

Sony a prezentat la CES 2013 noi televizoare Bravia UltraHD, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât standardul FullHD. Noile ecrane au diagonale de 55 și 65 de inci și oferă noi modalități de conectare rapidă la tablete și telefoane smart.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony HX850 – este “cel mai bun Bravia” cel mai bun LED TV?

Mult timp, Sony a fost una dintre mărcile care au definit ideea de calitate și dotări de vârf pe piața electronicelor. În ultimii ani, compania a intrat într-un con de umbră, dar noul X850 promite să fie nu doar “cel mai bun televizor Bravia”, ci și una dintre cele mai bune alegeri de pe piață. Reușește? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noi funcții la televizoarele de vârf: comandă prin gesturi și voce, procesoare dual-core și panouri OLED de dimensiuni mari

Dacă anul trecut tehnologiile 3D au fost în prim-plan în lumea televizoarelor, succesul destul de limitat al tehnologiei a reorientat producătorii către diversificarea funcțiilor și oferirea de noi metode de interacțiune cu aparatele.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony, Panasonic și Samsung vor folosi aceeași tehnologie pentru ochelarii 3D

Dacă plănuiți achiziționarea unui nou televizor capabil să afișeze imagini tridimensionale, ar putea fi o idee înțeleaptă să mai amânați puțin: trei dintre cei mai mari producători de televizoare din lume, Sony, Panasonic și Samsung, au anunțat că vor dezvolta un standard intercompatibil în ceea ce privește ochelarii necesari vizionării imaginilor stereoscopice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen BeoVision 4-85

Plasma BeoVision 4-85, cu o diagonală de 85 de inci (216 cm), este primul televizor din portofoliul Bang&Olufsen capabil să afișeze imagini tridimensionale. Noul model include și un stand inteligent, care permite ajustarea înățimii și a unghiului de înclinare în funcție de poziția privitorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Philips Cinema 21:9

Cinema 21:9 de la Philips răspunde unei întrebări destul de interesante: de ce aproape toate televizoarele de înaltă definiţie de pe piaţă folosesc un raport al aspectului imaginii de 16:9, cât timp multe filme sunt produse în format cinematografic, cu imaginea mult mai lată de atât?

+ Citiți tot articolul Comentați acum