Rezultate pentru "test"

BMW 640d – O poveste despre status și tehnologie

BMW și-a propus să reînvie faima Seriei 6, iar astăzi, la peste 10 ani de când a reintrodus GT-ul de clasă mare, povestea se construiește firesc, de parcă ar fi existat din totdeauna, fără întrerupere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Clasa C – Curaj premium german

Curajul lui Karl Benz de a lansa primul automobil din lume, în 1886, revine acum sub forma unei revoluții în segmentul premium. Mercedes-Benz alege să abandoneze o rețetă de succes pentru o viziune futuristă bazată pe emoție!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Clasa A – Drumul de la „sandwich” la concurent pentru A3 și Seria 1

Ceea ce s-a dorit inițial un experiment în oferta Mercedes-Benz a devenit astăzi un model compact premium după rețeta întâlnită deja la Audi A3 și BMW Seria 1. Chiar dacă A trebuia să câștige piața prin soluții practice originale, noua generație lansată anul trecut mizează pe designul modern și pe ținuta sportivă înainte de orice altceva.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Meritul de a conduce un Porsche nu se cumpără cu bani

Drumul de la Stuttgart spre Basel cu un Porsche Panamera îți oferă șansă să experimentezi senzațiile singurei limuzine Porsche. Doar că, pe lângă o călătorie „business-class”, rolul de „proprietar” al unui automobil de 100.000 euro te expune și mentalității germane față de cine trebuie să conducă o mașină de lux.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Peugeot RCZ – Un supercar pentru șoferul obișnuit

Conceptele auto au rolul să șocheze. Dar formele futuriste nu ajung niciodată pe stradă pentru că sunt imposibil de realizat în serie fără ca prețul să „explodeze”. Peugeot demonstrează excepția. RCZ este transpunerea în realitatea „normală” a unui vis pe patru roți, unul care la bază fusese proiectat să anunțe doar noua imagine a mărcii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Design cu așteptări înalte – Citroen DS5

Citroen combină în silueta lui DS5 tot ce se „poartă” în segmentul de lux, inclusiv propulsie hibridă și tracțiune integrală. Rezultatul te face în mod sigur să întorci capul pe stradă, dar oare are forța de a te face să uiți de Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes-Benz C-Class?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

911 vs 911

Pentru Porsche 911 nu există alt concurent în afara de 911. Singura „amenințare” a noii generații nu poate veni decât din partea înaintașilor pe care pasionații îi consideră mai direcți, mai simpli, mai aproape de povestea originală. Am adus alături o mașină din 1996 și cel mai nou model Porsche din 2012 pentru a simți pe viu cât de autentic se păstrează sentimentul celei mai apreciate mașini sport a tuturor timpurilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum