Rezultate pentru "tendinte"

5 tendințe de modă pentru sezonul primăvară-vară 2013

Prin comparație cu anul trecut, tendințele de primăvară ale anului 2013 ar putea fi percepute ca o actualizare subtilă a unor direcții deja cunoscute. Reîntâlnim imprimeurile orientale, folosirea intensivă a formelor grafice și deja „tradiționalul“ curent retro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tendințe pentru toamnă-iarnă 2012

Calendarul de modă pentru sfâșitul anului 2012 pare o reaplicare a unor trend-uri deja cunoscute. Imprimeurile, decorațiunile sau influențele orientale sunt abordări acoperite într-un fel sau altul de sezoanele trecute. Chiar și așa, se simte o vibrație nouă în moda anului 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tendințe ale modei feminine în sezonul primăvară-vară 2012

Sezonul primăvară-vară 2012 pare unul nehotărât. Rochiile anilor ’20 defilează alături de imprimeuri futuriste, nuanțele neon sunt completate de sclipiri metalice. Am identificat patru tendințe generale ale vestimentațiilor de început de an. Ne ajută mărci precum Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren sau Dolce & Gabbana.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Piesa vestimentară cu buton on/off – tunica. Tendințe pentru final de an.

Tunica se află în garderoba umană, fără exagerare, de mii de ani. Apare și dispare aparent după propria inițiativă, îmbunătățindu-se sau revenind la origini în funcție de viziunea designerilor. În sezonul toamnă iarnă 2011-2012 în anumite colecții este prezentată ca o adevărată uniformă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Săptămâna modei de la Milano – viziunea monștrilor sacri despre sezonul cald al anului 2012

Spectacolul de la Milano s-a încheiat după 60 de defilări ale celor mai cunoscuți designeri italieni. Punctele de atracție rămân inevitabil colecțiile „Alta moda“ ale mărcilor considerate de anvergură. Care este viziunea Prada, Gucci, Armani sau Emilio Pucci asupra anului viitor, puteți vedea în imaginile despre Milan Fashion Week 2011.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Patru tendințe ale modei feminine în sezonul toamnă-iarnă 2011-2012

Părerile despre tendințele modei variază de la designer la designer, de la un expert la altul. Câteva dintre opiniile oamenilor de modă privitor la îmbrăcămintea feminină a sezonului de toamnă-iarnă par a se intersecta în anumite puncte. Aceleași pe care le găsiți exemplificate în articol alături de exemple din noile colecții, Gucci, Etro, Alexander McQueen, Moschino, Ralph Lauren și alții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum