Rezultate pentru "targ ceasuri"

Baselworld 2013, înainte de start

Basel se pregătește să găzduiască cea mai importantă expoziție anuală de orologerie, cu un centru expozițional redesenat și o serie de noutăți anunțate în avanpremieră. Baselworld, ediția 2013, își deschide porțile între 25 aprilie și 4 mai.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Baselworld 2012 – Noile tendințe din industria orologeriei

Atmosfera celei de a 40-a ediții a celui mai important salon de ceasuri și bijuterii a demonstrat că, mulțumită asiaticilor, orologeria este mai rezistentă în fața recesiunii mondiale decât s-ar fi crezut. Cele câteva lansări cu adevărat interesante s-au asortat perfect cu optimismul producătorilor la ieșirea dintr-un 2011 de glorie, cel mai de succes an din istoria industriei elvețiene de ceasuri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Versiunea modernă a mecanicii fine, ceasuri din cadrul SIHH (partea a II-a)

Salon International de Haute Horlogerie a păstrat tendințele retro până la final. Încheiată pe 16 ianuarie, expoziția „elitiștilor“ din orologeria mondială a arătat încredere în viitor, într-un context economic nu foarte favorabil. Bilanțul este încurajator, la fel și unele modele de ceasuri prezentate în 2012, selectate în materialul de mai jos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Versiunea modernă a mecanicii fine, ceasuri din cadrul SIHH (partea I)

Salon International de Haute Horlogerie, primul dintre cele mai importante evenimente dedicate ceasurilor elvețiene ale anului, s-a deschis astăzi la Geneva. Orologeria se află într-un moment extrem de bun, tradiția amestecându-se exemplar cu inovația. Prezentăm cinci dintre lansările caselor importante, ceasuri notabile, fiecare cu un detaliu tehnic fascinant.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cele mai importante târguri de ceasuri din lume – Baselworld și SIHH

Cu toate că în Elveția există sute de mărci de ceasuri mecanice, în fiecare an industria se împarte simplu la doi. SIHH și Baselworld sunt cele mai importante evenimente din domeniul orologeriei, atât de importante încât aproape orice brand care nu se regăsește pe lista expozanților ar putea la fel de bine să nu existe.

+ Citiți tot articolul Comentați acum