Rezultate pentru "Tag Heuer"

Avanpremieră BASELWORLD 2019

După ce mai multe mărci consacrate au decis să se retragă de la emblematicul salon de ceasuri și bijuterii de la Basel, ediția din acest an, programată pentru 21 – 26 martie, se anunță mai spectaculoasă ca niciodată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

TAG Heuer Carrera – Primul ceas creat special pentru motorsport

Au trecut 50 de ani de când Jack Heuer, strănepotul fondatorului TAG Heuer, a imaginat primul ceas destinat special piloților și pasionaților din sporturile cu motor. El însuși un împătimit al automobilului, Jack a reunit într-o carcasă inconfundabilă toate trăsăturile necesare în lupta cu secundele și i-a dat un nume inspirat de cea mai dură cursă de anduranță a acelor vremuri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tag Heuer Mikrogirder 2000, ceasul cu 7 milioane de bătăi pe oră

Nu există nici un motiv pentru care o persoană obișnuită ar avea nevoie să măsoare a 2000-a parte a unei secunde. Cu atât mai mult, cu ajutorul unui ceas mecanic. Și atunci de ce e un concept precum Mikrogirder 2000 atât de fascinant?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Viața unei legende a ceasurilor de la naștere la reeditare – TAG Heuer Monaco

Pentru un timp actorul Steve McQueen a renunțat la obișnuitele ceasuri Rolex pe care le purta pentru un model cu cadran albastru și design memorabil. TAG Heuer Monaco s-a întors!

+ Citiți tot articolul Comentați acum