Rezultate pentru "tablete"

Prima impresie: Sony Xperia Z Tablet

Sony a prezentat la Mobile World Congress 2013 o nouă generație de tablete din seria Xperia, care din punctul nostru de vedere reprezintă poate cea mai plăcută surpriză a evenimentului de la Barcelona.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie: Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung a lansat la Mobile World Congress 2013 (MWC) o nouă ediție a tabletei Galaxy Note, de data aceasta cu o diagonală de 8 inci. Intrați în articol pentru a citi primele noastre impresii despre noua tabletă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad Mini: mai puțin poate însemna mai mult

În urmă cu doi ani, la lansarea primului iPad, Steve Jobs spunea că o tabletă cu o diagonală de 7 inci este o idee proastă, din cauza problemelor de ergonomie pe care le-ar cauza. În 2012, iPad mini, cu o diagonală de 8 inci, dovedește contrarul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nexus 10 și Nexus 4: tableta cu cel mai dens ecran și un nou telefon Google

Google a lansat o nouă tabletă sub marca Nexus, de această dată cu un display de 10 inci și o rezoluție de 2500×1600 pixeli, cea mai mare din lume pentru o tabletă în acest moment, și un nou telefon care rulează noul Android 4.2.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează noul iPad mini și a patra generație de iPad clasic

La doar șase luni de la lansarea iPad 3, Apple a lansat o nouă variantă a tabletei de 9.7 inci, cu un nou procesor A6X, și o mini-tabletă de 7.9 inci, care are aproape aceleași specificații tehnice cu iPad 2.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad mini – ultimele previziuni

În 2010, Apple a creat prin iPad un aparat care a redefinit complet modul în care sunt văzute calculatoarele personale. Astăzi, compania e așteptată să lanseze iPad Mini. Urmăriți evenimentul transmis LIVETEXT de la ora 20.00.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus PadFone 2: telefonul-tabletă, reloaded

Acum jumatate de an scriam prima impresie despre Asus PadFone, un aparat care pare scos dintr-un film de la Hollywood. Telefonul care se transformă a primit deja o nouă ediție, cu dotări hardware noi și un design îmbunătățit, dar fără capacitatea de a se transforma din tabletă în laptop.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo IdeaPad Yoga 13 – ultrabook, evoluat

Lenovo a lansat oficial noul hibrid ultrabook-tabletă IdeaPad Yoga, cu o diagonală de 13 inci, procesor Intel Core și Windows 8. Aparatul poate funcționa atât în mod tabletă, cât și în mod notebook, prin intermediul unui sistem de rotire completă a părții ce conține tastatura.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Amazon lansează două noi tablete Kindle Fire și un ebook reader cu iluminare integrată

Amazon a lansat joi două noi tablete din familia Kindle Fire, cu ecrane de înaltă definiție și dotări tehnice aduse la zi. Noile tablete vor avea diagonale de 8.9, respectiv 7 inci și autonomii de până la 11 ore.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

SmartGlass, sau de ce Xbox nu mai înseamnă doar jocuri

Lansat în urmă cu aproape șapte ani, consola de jocuri Xbox360 de la Microsoft părea destinată strict gamerilor. În prezent, Microsoft vrea să transforme consola într-un centru multimedia complet, integrat cu toate gadgeturile pe care le avem deja.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Două noi concepte de la Asus: tableta convertibilă în desktop și ultrabook-ul cu două ecrane

O nouă tabletă de 18,4 inci care poate fi convertită în computer de birou și un ultrabook cu două ecrane au fost cele mai importante produse anunțate de Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Intel prezintă un hibrid ultrabook-tabletă bazat pe Windows 8

Dacă până acum Intel a susținut mai ales noul val de ultrabook-uri, de anul acesta focusul s-ar putea muta pe soluții hibride laptop-tabletă de înaltă performanță bazate pe Windows 8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

De pe ecranul tabletei, direct pe hârtie

Wacom, cunoscut mai ales pentru producția de tablete grafice și sisteme de digitizare, a lansat un produs care promite o revoluție la scară micro: un stylus care funcționează atât pe hârtie, cât și pe ecrane capacitive. Soluția este extrem de simplă: un capac dotat cu o suprafață care interacționează cu ecranele tactile poate fi atașat în vârful pixului, pentru a-l transforma în stylus digital. Noul Bamboo Stylus Duo este disponibil online, pentru un preț de 25 de lire sterline.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul iPad – o revoluție de catifea

Cu un design identic și multe specificații comune cu iPad 2, cea de-a treia generație a tabletei Apple a fost considerată de mulți drept un simplu pas evoluționar. Fals. Noul iPad, cu al său Retina Display, aduce un nou standard de calitate în lumea unor gadgeturi pentru care display-ul este cel mai important element.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează noul iPad: Retina Display, procesor nou, fără Siri

Apple a lansat cea de-a treia generație de iPad, numit simplu (și complet neintuitiv) “noul iPad”, cu un ecran de tip Retina Display, a cărui rezoluție depășește cu 50% numărul de pixeli de pe un ecran FullHD. Tableta, un pas evoluționar și în același timp o revoluție tehnologică în materie de afișaje, va fi disponibilă în România de pe 23 martie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad 3: ultimele previziuni

La un an de la lansarea ultimei ediții de iPad, Apple a anunțat pentru miercuri un eveniment care are toate șansele să definească tendințele de pe piața tabletelor în anul 2012. StyleReport.ro a compilat o listă a celor mai probabile specificații ale noului iPad, explicate în funcție de probabilitate și a transmis moment cu moment evenimentul de lansare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima Impresie: Asus PadFone – telefonul care devine tabletă care devine laptop

La mijlocul anului trecut, Asus anunța un concept căruia i-am dat șanse destul de mici de a se materializa într-un produs cu adevărat funcțional: PadFone, telefonul care se poate transforma în tabletă. La MWC 2012, compania a demonstrat capacitățile noului aparat și i-a adăugat încă un nivel de transformare, din tabletă în laptop.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima Impresie: Samsung lansează Galaxy Note 10.1, un nou rival pentru iPad

Samsung a lansat luni la Mobile World Congress un nou model din seria de tablete Galaxy, de această dată cu un stylus similar celui de pe hibridul telefon-tabletă Galaxy Note. Noul vârf de gamă, numit Galaxy Note 10.1, aduce câteva îmbunătățiri față de Galaxy Tab 10.1, dar pare să nu fie ultimul cuvânt pe care Samsung îl are de spus în acest an pe piața tabletelor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Galaxy Tab 2: prima tableta Samsung cu Android 4.0

Samsung a anunțat prima tabletă bazată pe sistemul de operare Google Android 4.0, numită Galaxy Tab 2, cu o diagonală de 7 inci și un procesor dual-core la o frecvență de 1 Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ghid StyleReport: ce sunt ecranele IPS, AMOLED și eINK și de ce contează

Tehnologia ecranelor pentru aparatele pe care le folosim în fiecare zi a evoluat enorm în ultimii ani, adeseori în paralel sau în direcții complet diferite. Producătorii se întrec în a-și promova tehnologiile folosite drept mai bune decât cele ale rivalilor, dar cel mai adesea nu reușesc să explice de ce. StyleReport.ro vă prezintă într-un mod simplu cum funcționează cele mai cunoscute tipuri de ecrane de pe piață, ce înseamnă abrevierile și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212