Rezultate pentru "SUV"

Noul Macan – Primul SUV compact din istoria Porsche

Noul Porsche vine cu o caroserie compactă și trei variante de motorizare, toate cuplate la o un sistem 4×4 performant. Porsche Macan S oferă 340 CP, Macan S Diesel dispune de 258 CP, iar Porsche Macan Turbo devine cu 400 CP cel mai perfomant model din segment.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz prezintă noul GLA, primul SUV compact al mărcii

Salonul auto de la Frankfurt va găzdui premiera mondială a noului Mercedes-Benz GLA, primul SUV compact din istoria mărcii. Construit pe platforma tehnică a clasei A, GLA preia versatilitatea unui automobil de oraș dar oferă un sistem inteligent de tracțiune integrală și o serie de dotări menite să îl facă uitil și pe teren accidentat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Impunătorul Range Rover la a patra generație

La 40 de ani de la introducerea celui mai emblematic model din segmentul 4×4, Range Rover prezintă a patra generație a „navei amiral”. Noul SUV propune un design conservator în spiritul mărcii dar oferă, în premieră mondială, o caroserie monococă realizată integral din aluminiu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un nou Porsche Cayenne GTS

Noua versiunea a SUV-ului Cayenne oferă o motorizare V8 de 420 CP alături de o serie de setări speciale menite să asigure un comportament sportiv. Spre deosebire de celelalte versiuni, Cayenne GTS dispune de un șasiu mai rigid și de o gardă la sol coborâtă cu 24 mm. Accelerația de la 0 la 100 km/h durează 5,7 secunde iar viteza maximă este de 261 km/h. Ca design, Cayenne GTS are partea frontală de la versiunea Turbo, spoilere laterale proeminente și un eleron specific. În interior, scaunele sport și tapițeria de piele și Alcantara fac parte din echiparea standard. Consumul mediu anunțat este de 10,7 l/100 km iar prețul de baza pentru Germania începe de la 90.774 euro.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz prezintă a doua generație a clasei GL

Cel mai mare SUV Mercedes-Benz vine cu un design redesenat, un pachet extins de dotări premium și motorizări mai economice. Varianta diesel GL 350 are un consum mediu de 7,4 l/100 km și norme de poluare Euro 6. Pentru versiunea pe benzină GL 500 motorul V8 este cel economic din segment, cu un consum mediu de 11,3 l/100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz ML 350 CDI – orașul văzut „de sus”

Ai crede că mașinile cu tracțiune integrală și garda la sol de peste 20 cm reprezintă de departe soluția ideală de mișcare într-un oraș înzăpezit. Cu atât mai mult cu cât numărul lor în traficul urban pare să le confirme succesul în comparație cu alte segmente premium. La finalul mai multor zile alături de noul Mercedes-Benz ML, constat însă că șoferii aflați la înălțimea confortabilă a unui SUV, dau dovadă de multă răbdare, atenție și spirit de orientare. Argumentele mai jos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Range Rover propune Evoque cabrio

Range Rover se folosește de Salonul Auto de la Geneva pentru a testa reacția publicului față de ideea unui SUV Cabrio. Range Rover Evoque Convertible Concept păstrează toate ingredientele modelului lansat acum șase luni dar propune o caroserie deschisă cu acoperiș textil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașini pentru sezonul rece

Iarna este pretextul ideal pentru a justifica existența SUV-urilor cu sute de cai putere sub capotă. StyleReport.ro vă oferă topul performanțelor în materie de modele „masive” 4×4 care reușesc să genereze pe timp de iarnă același efect „WOW” pe care siluetele joase și decapotabile îl provoacă vara pe circuitele de viteză!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW prezintă noul X6 facelift

După 3 ani de carieră și peste 150.000 de unități vândute, primul Sports Activity Coupé din lume primește o redesenare discretă, alături de un pachet atractiv de culori, materiale și tehnologii. Familia X6 se mândrește cu primul motor diesel tri-turbo de 381 CP botezat M50d și, bineînțeles, cu deja consacratul X6M de 555 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cross Coupé – viitorul SUV-urilor Volkswagen

Salonul auto de la Tokyo a fost ales de VW pentru dezvelirea conceptului Cross Coupé. Dincolo de liniile futuriste, prototipul este propulsat de o soluție hibrid și oferă tracțiune integrală, fiind de asemenea primul model dezvoltat pe noua platformă modulară denumită MQB.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul Jeep Grand Cherokee SRT8 ajunge în Europa

Cel mai puternic Jeep Grand Cherokee din istorie, noul SRT8 de 470 CP, este pregătit să ajungă oficial la clienții europeni. Anunțat cu un comportament dinamic fără precedent pentru Jeep, vârful de gamă atinge o viteză maximă de 250 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Dacia Duster „Ecole de Ski Francais”

Dacia este departe de liga premium dar ideea unei ediții limitate merită toată atenția. La un an de la lansarea internațională, SUV-ul Duster va fi înnobilat cu o versiune limitată denumită „Ecole de Ski Francais”. Deși nu s-a comunicat încă numărul de unități ce urmează a fi produse, modelul va putea fi achiziționat exclusiv de către instructorii de schi din cadrul Școlii de specialitate din Franța.

+ Citiți tot articolul Comentați acum