Rezultate pentru "supercar"

Visul 0054 din 1963

Sunt vise frumoase pe care le savurezi din plin dar pe care, din păcate, le uiți pentru totdeauna în primele clipe după ce te trezești. Rămâi cu sentimentul unic al unei experiențe aspiraționale și atât. Ce se întâmplă însă atunci când visezi după ce te-ai trezit? Când visul îți pare cât se poate de real și este, posibil, același vis pe care Ferry Porsche l-a avut cândva în anii 1960?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Huracan – O poveste despre egocentrism

Ferruccio Lamborghini nu și-a dorit laurii curselor de F1, ci doar o mașină mai frumoasă și mai rapidă decât Ferrari, care să te facă să te simți centrul universului. Undeva, la București, 50 de ani mai târziu, visul său este cât se poate de real. Indiferent de cine se află la volan.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

„Colecția 2014” de la Geneva – Top 10 modele și concepte noi

Salonul auto de la Geneva debutează mâine, 4 martie, cu zeci de premiere mondiale și europene. StyleReport a selectat 10 dintre cele mai frumoase apariții din segmentul premium.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Veneno, cel mai scump Lamborghini construit vreodată

Fără a lua în discuție extravaganțele Orientului Mijlociu – mașini acoperite în aur și diamante – la 3,9 milioane dolari, Veneno este cel mai scump Lamborghini construit vreodată și, probabil, cel mai spectaculos. Mașina disponibilă într-o serie limitată de doar 3 exemplare are la bază platforma lui Aventador, dar un design mai apropiat de o navă spațială decât de o mașină de stradă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mazzanti Evantra – La bellezza della Toscana

Numele Mazzanti nu înseamnă nimic pentru publicul larg, dar este la fel de cunoscut ca Ferrari sau Bugatti în rândul colecționarilor de „bijuterii” automobilistice. Mazzanti Evantra are acum rolul să dezvăluie pasionaților de pretutindeni o poveste italiană despre supercaruri modelate ca acum jumătate de secol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un deceniu de Lamborghini Gallardo

După o carieră de 10 ani și peste 10.000 de unități vândute, Gallardo se pregătește să intre în istorie drept cel mai vândut model Lamborghini al tuturor timpurilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cadillac One, limuzina „de serviciu” a lui Barack Obama

Prin câștigarea alegerilor, Barack Obama va merge încă patru ani la bordul celei mai sigure limuzine din lume. Mașina președintelui Statelor Unite este astăzi produsă special de General Motors, poartă sigla Cadillac și continuă o tradiție începută în 1939 de Franklin D. Roosevelt.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

UPDATE PARIS 2012: McLaren P1, noul supercar britanic

La prima sa participare la un salon internațional, producătorul britanic McLaren Automotive aduce la Paris noul P1, un supercar dezvoltat să devină cel mai dorit supercar din lume. Conform comunicării oficiale, P1 nu își propune să fixeze recordul pentru viteză maximă, ci să se impună ca accelerație și ca senzații oferite pe circuit și pe stradă în aceeași măsură.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Trident Iceni – Super roadster super eco

Producătorul de automobile Trident, o „legendă” britanică a anilor 1960, revine în atenție cu un model complet nou. Iceni Grand Tourer este animat de un motor V8 diesel de 430 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde! Tehnologia patentată Trident permite funcționarea cu motorină minerală, biodiesel, ulei de palmier sau ulei din semințe de in.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Aventador cu numărul 1000

Lamborghini a livrat deja 1000 de unități din modelul supersport Aventador lansat în 2010. Șasiul cu numărul 1000 a fost comandat în culoarea Argos Orange și va fi trimis în Germania. Clientul este arhitect, locuiește în Bavaria și mai deține un Lamborghini Diablo. Cu un preț de 255.000 euro, Aventador reprezintă vârful de gamă al uzinei de la Sant Agata Bolognese și a înlocuit cu succes modelul Murcielago. Aventador a avut nevoie de un an și trei luni pentru a ajunge la 1000 de unități produse în timp ce primele 1000 de Murcielago s-au fabricat în aproape trei ani. Eficiența îmbunătățită a uzinei Lamborghini permite un volum de 4,5 mașini construite zilnic, iar comenzile din prezent pentru Aventador se întind pe următoarele 18 luni.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

de Macross Epique GT1, competitorul retro al Bugatti Veyron

De Macross este născut din averea și schițele unui miliardar coreean, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri cu petrol și colecționar de mașini de curse din anii ’60–’70. „Copilul” său, Epique GT1, are o imagine retro, performanțe impresionante și un preț de 1,2 milioane euro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mirajul vitezei de la Goodwood

Festivalul vitezei de la Goodwood a apărut ca o întrecere între mașini și motociclete de epocă. A devenit în timp cel mai important eveniment auto din Marea Britanie, adunând la start și modele de ultimă generație, monoposturi de F1 și concepte futuriste, toate la dispoziția unui public de 150.000 de persoane.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Arrinera Venocara – primul supercar polonez

Într-o industrie dominată de Italia și Germania, primul supercar polonez a intrat în ultima fază înainte de startul oficial al vânzărilor. Alături de un design îndrăzneț, Arrinera oferă un motor de V8 de 650 CP grație căruia accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde. Prețul anunțat: 115.000 euro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Viper revine în segmentul Supercar

Salonul auto de la New York a găzduit prezentarea oficială a celei de a cincea generații a modelului SRT Viper. Deși informațiile oficiale nu sunt încă complete, producătorul anunță un V10 din aluminiu de 640 CP și, în premieră, mai multă grijă pentru confortul oferit celor doi pasageri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pagani Huayra – cum ia naștere un model exotic, în 15 minute de film

După un succes de proporții mondiale cu modelul Zonda, genialul Horacio Pagani și echipa sa au conceput un al doilea „bolid” de superperformanță. Noul Huayra, prezentat anul trecut, se dezvăluie acum într-un film despre cum ia naștere un supercar alcătuit din peste 4000 de componente, fără să includem aici motorul și cutia de viteze. Viteza maximă atinsă: 370 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti EMERG-E, cu totul alt fel de supercar

Într-un salon auto dominat de modele cu prea mulți cilindri, Infiniti face o propunere pentru viitorul apropiat. EMERG-E este un concept de supercar cu 402 CP, furnizați de combinația inteligentă dintre un motor convențional de capacitate mică și două motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

F12 Berlinetta – cel mai puternic Ferrari al tuturor timpurilor

Ferrari prezintă la Geneva urmașul modelului 599 pentru care a ales numele F12 Berlinetta. Noua propunere în segmentul Gran Turismelor beneficiază de cel mai puternic motor din istoria producătorului – V12 de 740 CP – și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bugatti prezintă cel mai rapid roadster din lume

Anunțat pentru prezentarea oficială în cadrul Salonului auto de la Geneva, Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse devine „regele” tuturor automobilelor decapotabile din lume. Modelul se folosește de un motor W16 de 1200 CP și promite performanțe dinamice nemaintâlnite în segmentul cabrio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Expoziția mașinilor Bond

Muzeul Național al Automobilului de la Beaulieu, Marea Britanie, va găzdui până la sfârșitul anului cea mai amplă expoziție dedicată vehiculelor lui James Bond. „Bond in motion“ include 50 dintre mașinile apărute în filmele cu agentul 007, de la Aston Martin DBS, la iconicul AMC Hornet, dar și avioane, bărci, deltaplane sau scufundătoare folosite în episoadele seriei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ford Shelby GT500 – atitudine de 650 CP

Sportivul Shelby GT 500 oferă pentru anul viitor cel mai puternic V8 din lume și o viteză maximă de peste 320 km/h. Aparent fără schimbări estetice majore, supercarul a fost optimizat pe dedesubt, tocmai pentru a fi competitiv în avalanșa de concurenți americani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212