Rezultate pentru "smart"

Blackberry lansează primul său phablet – Z30

Dotat cu un ecran a cărui diagonală atinge 5 inch, Blackberry Z30 e cel mai mare telefon lansat vreodată de producătorul canadian. Z30 promite o autonomie de 25 de ore, dispune de puterea unui procesor de 1,7 GHz și e primul din portofoliu care primește cea mai nouă versiune a sistemului de operare Blackberry.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Filosofie urbană sub forma unei colecții de mobilier și mașini

Marca auto smart și producătorul danez de mobilier BoConcept au lansat un proiect comun în care au inclus piese de mobilier inspirate de industria auto și un automobil fortwo personalizat în spiritul amenajărilor interioare scandinave.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

smart ebike

Bicicleta produsă de smart în colaborare cu Grace a primit distincția „Red Dot Design Award”. Juriul celui mai prestigios concurs de design european a ales modelul drept câștigător al secțiunii „red dot: best of the best”, după evaluarea a peste 4500 de produse din 58 de țări. smart ebike se folosește de un motor electric cu încărcare de la pedale pentru a asigura o autonomie de până la 100 km. Viteza maximă nu depășește 25 km/h ceea ce nu implică necesitatea unui permis de conducere. Printre dotările hi-tech se numără sistemul de frânare cu discuri hidraulice și farul cu tehnologie LED. Există un port USB și posibilitatea cuplării unui iPhone. Prețurile încep în Germania de la 2849 euro.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ipoteze din viitorul industriei auto – mașini pentru filmele de acțiune

În fiecare an, Salonul auto de la Los Angeles aduce lumii imagini din viitor. Imaginația designerilor din industrie este provocată de una dintre cele mai importante competiții de profil din lume. Tema din acest an: mașina perfectă a filmelor de acțiune „Hollywood’s Hottest New Movie Car”!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Smart prezintă conceptul Forvision

Prototipul Forvision anunță lansarea de anul viitor a noului model ForTwo ce urmează a fi dotat cu propulsie electrică, cu celule solare pe plafon și cu roți din plastic. Pentru a dezvolta cele mai ușoare materiale, smart a apelat la suportul companiei BASF, lider mondial în industria chimică.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

A treia generație smart Electric Drive va avea o autonomie de 140km

smart Electric Drive este aproape de versiunea de serie. Noul model se folosește de un motor electric de 75 CP și pentru prima orară în procesul de dezvoltare, viteza maximă depășește pragul de 120 km/h! Autonomia a fost de asemenea îmbunătățită – 140 km în regim urban!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Car2go – soluția automobilistică urbană

Scenariu din viitor: mașinile stau parcate în oraș. Oamenii care au nevoie să se deplaseze rapid se urcă la volan și le conduc atât cât au nevoie. După care le lasă acolo unde le este lor mai comod, urmând ca o altă persoană să se urce și să își facă treaba. Tarifarea se face pe oră iar banii sunt plătiți direct de pe card conform desfășurătorului. Experimentul Car2go este realitate deja în Germania, Statele Unite și Canada.

+ Citiți tot articolul Comentați acum