Rezultate pentru "Singapore"

Hotelul grădinii verticale

Din camera de hotel se deschide una dintre cele mai frumoase panorame urbane din lume, cu zgârie nori și clădirile impresionante ale Singapore. În același timp, balconul este înconjurat de cascade, vegetație luxuriantă și impresia unei păduri tropicale dezvoltate pe verticală. Park Royal este singurul hotel care le poate îmbina pe amândoua.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Baletul picăturilor de ploaie

Cea mai mare sculptură în mișcare din lume nu se află între pereții unei galerii de artă și nici între operele deținute de un colecționar extravagant. „Kinetic rain“ a fost expusă în aeroportul Changi din Singapore și este atât de spectaculoasă încât riscă să-i facă pe călători să întârzie la cursă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul apartament din lume decorat integral de Hermès

Proprietarii de la Signature Tower din Singapore au contractat celebra firmă franceză pentru a face primul apartament Hermès. Directorul de creaţie Yves Taralon s-a ocupat personal de conducerea acestui proiect de design interior care a durat un an şi jumătate. Rezultatul a fost un spaţios apartament cu cinci dormitoare decorat integral cu mobilă, covoare sau tapet Hermès. Locuinţa din cea mai exclusivistă zonă din Singapore, Paterson Hill, a fost completată cu lucrările artistului francez  Jean-Luc Favero. Apartamentul nu va fi scos la vânzare, ci va rămâne într-un circuit închis.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotel Marina Bay Sands Singapore – piscina de la 200 de metri înălțime

Noul Hotel Marina Bay Sands Singapore impresionează în primul rând prin arhitectura extrem de spectaculoasă. Format din trei turnuri de 57 de etaje fiecare, unite în partea superioară de o punte de observație de un hectar, hotelul oferă 2561 de camere și apartamente, propriul muzeu, un cazino de mari dimensiuni și zeci de restaurante.

+ Citiți tot articolul Comentați acum