Rezultate pentru "Samsung"

Samsung Gear – începutul revoluției smartwatch?

Samsung a prezentat ieri noua serie de smartphone-uri Note, dar și dispozitivul Gear, primul ceas inteligent al companiei. Samsung Gear este o soluție pentru ca utilizatorii să fie chiar mai conectați la principalele funcții ale telefonului lor. Ceasul permite preluarea de apeluri, previzualizarea e-mailurilor și mesajelor și beneficiază inclusiv de o cameră foto-video.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează varianta Mini a Galaxy S4

Samsung a anunțat telefonul Galaxy S4 Mini, o variantă mai compactă a celui mai puternic telefon Android produs de Samsung. Noul smartphone are o diagonală de 4,3 inci și un ecran Super Amoled cu rezoluție qHD.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy Mega: când mult devine prea mult?

Samsung a anunțat o nouă ramură a familiei de smartphone-uri Galaxy, cu diagonale de 5.8 și 6.3 inci și specificații ce le plasează în mijlocul portofoliului de telefoane al companiei coreene.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung a lansat noul Galaxy S4

Samsung a lansat oficial versiunea a patra a modelului Galaxy S. Noul smartphone are un ecran super AMOLED cu o diagonală de 5 inci și rezoluție 1080p, cântărește 130 g și măsoară 7,9mm în grosime. Printre noutățile software se numără funcții de control fără atingere Air Gesture, Group Play sau traducere aproape instantanee în 9 limbi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lansare Samsung Galaxy S4 – LIVE VIDEO

Samsung lansează unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului: Galaxy S4. Ca de obicei, StyleReport.ro a compilat o listă a celor mai probabile specificații, care în acest an sunt în mare parte confirmate de scurgeri de informații din interiorul Samsung.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie: Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung a lansat la Mobile World Congress 2013 (MWC) o nouă ediție a tabletei Galaxy Note, de data aceasta cu o diagonală de 8 inci. Intrați în articol pentru a citi primele noastre impresii despre noua tabletă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primul televizor din lume cu ecran OLED curbat

Samsung a prezentat la CES 2013 primul televizor din lume care folosește un ecran curbat. Noul televizor are o diagonală de 55 de inci (139 cm) și promite o experiență “similară cu IMAX”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung la IFA 2012: Galaxy Note 2, Galaxy Camera și primul telefon Windows Phone 8

Samsung a lansat la IFA Berlin 2012 unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului, Galaxy Note 2, o cameră foto Android cu zoom și primul telefon din lume bazat pe Windows Phone 8, cu un hardware similar cu Galaxy S III.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primele computere desktop cu Windows 8

Samsung a lansat o noua game de computere desktop all-in-one la salonul de tehnologie IFA Berlin 2012, primele bazate pe noul OS Microsoft Windows 8 din portofoliul companiei. Dincolo de dotarile tehnice, noile calculatoare ofera un nou sistem de control bazat pe gesturi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy S III – Android, evoluat

În urma cu un an, spuneam despre a doua ediție a Samsung Galaxy S că este probabil cel mai bun smartphone Android de pe piață. Galaxy S III face mulți pași înainte comparativ cu ediția precedentă, dar și câțiva pași înapoi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung EX2F: design retro și obiectiv ultra-luminos

Samsung a lansat un nou aparat de fotografiat compact cu design clasic și funcții avansate, modelul EX2F. Camera folosește un senzor de 12 megapixeli și un obiectiv echivalent 24-80mm f1.4-2.7, extrem de luminos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie: Samsung Galaxy S III

Galaxy S III este unul dintre primele modele din noua generație de telefoane Android 4.0 cu procesor quad-core și, în mod declarat, cel mai bun smartphone Samsung de până acum. Cum se comportă la prima vedere noul terminal? Aflați în articol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Samsung Galaxy S III

La a treia generație, noul Galaxy S beneficiază de un ecran de 4,8 inci, un procesor de 1,4 Ghz, dar mai ales de o suită de funcții personalizate care își propun să facă utilizarea mult mai ușoară decât în variantele precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy S III va fi lansat astăzi: ce ar putea aduce nou regele telefoanelor Android

E oficial: urmașul celui mai bine vândut telefon Android de pe piață, Samsung Galaxy S II, va fi prezentat la Londra pe data de 3 mai.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează noi camere foto mirrorless cu conectivitate WiFi

Samsung a lansat noile camere foto NX 1000, NX 210 și NX 20 bazate pe un senzor de 20 de megapixeli și WiFi integrat, care poate fi folosit pentru conectarea la un smartphone sau la un televizor inteligent.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Optical Smart Hub – backup optic pentru tablete și telefoane

Optical Smart Hub combină o unitate de disc optică externă cu modulul wireless și permite utilizatorilor de smartphone-uri, tablete şi PC-uri să transfere conţinut de pe discuri optice pe dispozitivele lor. Aparatul poate fi conectat wireless la un smartphone sau tabletă pentru a face backup la fotografii, fişiere video sau contacte pe CD-uri sau DVD-uri, fără să fie nevoie de folosirea PC-ul sau a laptop-ului. Pentru utilizatorii care folosesc deja un access point şi se confruntă cu un semnal slab, unitatea funcționează și ca amplificator pentru semnalul Wi-Fi şi contribuie la extinderea conectivităţii în cadrul locuinţei. Unitatea optică este disponibilă pe piaţa locală începând cu aprilie 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima Impresie: Samsung lansează Galaxy Note 10.1, un nou rival pentru iPad

Samsung a lansat luni la Mobile World Congress un nou model din seria de tablete Galaxy, de această dată cu un stylus similar celui de pe hibridul telefon-tabletă Galaxy Note. Noul vârf de gamă, numit Galaxy Note 10.1, aduce câteva îmbunătățiri față de Galaxy Tab 10.1, dar pare să nu fie ultimul cuvânt pe care Samsung îl are de spus în acest an pe piața tabletelor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy Beam: un nou smartphone cu video-proiector integrat

În ajunul salonului Mobile World Conference (MWC), cel mai important eveniment anual dedicat telecomunicațiilor, Samsung a prezentat o nouă generație de telefoane mobile cu pico-proiectoare integrate. Modelul Galaxy Beam aduce toate dotările necesare unui smartphone modern, plus un proiector capabil să proiecteze imagini cu o diagonală de peste un metru.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Galaxy Tab 2: prima tableta Samsung cu Android 4.0

Samsung a anunțat prima tabletă bazată pe sistemul de operare Google Android 4.0, numită Galaxy Tab 2, cu o diagonală de 7 inci și un procesor dual-core la o frecvență de 1 Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primele Smart TV-uri Samsung cu comandă vocală și control prin gesturi, disponibile din luna martie în România

Noua generație de televizoare inteligente Samsung Smart TV, ce include funcții precum comanda vocală avansată și controlul prin gesturi, va fi disponinilă în România începând cu luna martie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212