Rezultate pentru "Salonul auto de la Geneva"

„Colecția 2014” de la Geneva – Top 10 modele și concepte noi

Salonul auto de la Geneva debutează mâine, 4 martie, cu zeci de premiere mondiale și europene. StyleReport a selectat 10 dintre cele mai frumoase apariții din segmentul premium.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Jaeger LeCoultre AMVOX 7 la Geneva

 Aston Martin a ales Salonul auto de la Geneva pentru a oferi vizitatorilor șansa să admire noul Jaeger LeCoultre AMVOX7. Ceasul este rodul colaborării dintre Aston Martin și Jaeger LeCoultre începută în 2005 de la simpla idee a unui ceas de lux cu ajutorul căruia mașina să poată fi încuiată și descuiată fără cheie. Opt ani mai târziu, AMVOX definește o familie de ceasuri sportive cu însemnele Aston Martin și câteva complicații aparte. Cea mai importantă este comandarea cronografului prin apăsarea geamului de cristal, în dreptul orei 12 pentru pornit și în dreptul orei 6 pentru stop. Mai multe detalii aici.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașinile Salonului auto de la Geneva

Ca în fiecare an, Geneva reprezintă o ocazie de confruntare între cele mai importante mărci auto europene din segmentele premium și superpremium. Trecem în revistă cele mai spectaculoase prezențe care urmează să fie prezentate la Geneva 2013.

+ Citiți tot articolul Comentați acum