Rezultate pentru "Salonul auto de la Frankfurt"

Porsche 911 Carrera trece în era Turbo

O dată cu faceliftul operat asupra actualei generații 911 Carrera, Porsche renunță la motorizările aspirate în favoarea propulsoarelor Turbo.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo arată noua imagine de marcă la Frankfurt

Volvo prefigurează noua imagine de marcă printr-un concept pe care îl intitulează simplu: Volvo Coupe Concept. Anunțat drept urmașul „legendarului” P1800, prototipul are „fața” noului XC90, propune un pachet „multimedia” avangardist și este animat de un sistem de propulsie 4×4 hibrid de 400 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Concept X5 eDrive, viitorul SUV electric BMW

BMW anunță pe lista noutăților de la Frankfurt și conceptul unui X5 hibrid care poate fi alimentat și de la priză. Tehnologia BMW eDrive garantează, în modul electric, o viteză maximă de 120 km/h și o autonomie de până la 30 km. În cazul rulării electric-benzină, consumul mediu anunșat este de 3,8 l/100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz prezintă noul GLA, primul SUV compact al mărcii

Salonul auto de la Frankfurt va găzdui premiera mondială a noului Mercedes-Benz GLA, primul SUV compact din istoria mărcii. Construit pe platforma tehnică a clasei A, GLA preia versatilitatea unui automobil de oraș dar oferă un sistem inteligent de tracțiune integrală și o serie de dotări menite să îl facă uitil și pe teren accidentat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cea mai puternică limuzină din segmentul de lux

Mercedes-Benz a prezentat vârful de gamă al noii generații S-Class. S 63 AMG dispune de un V8 biturbo capabil să furnizeze 585 CP și este disponibil în premieră și cu tracțiune integrală. Limuzina de două tone ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde în versiunea cu tracțiune spate și în doar 4 secunde dacă dispune de tracțiune integrală.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noile Porsche 911 Turbo și 911 Turbo S – 911 la superlativ!

Porsche a dezvăluit cele mai sportive versiuni ale modelului 911, marcând astfel 40 de ani de la prima generație 911 Turbo. Noul 911 Turbo dispune de 520 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde în timp ce noul 911 Turbo S oferă 560 CP și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul coupé sport Jaguar C-X16

Jaguar prezintă informațiile oficiale ale celui mai mic model din gamă. Noul C-X16 este propulsat de un sistem hibrid capabil să furnizeze până la 475 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h durează 4,4 secunde. Gândit ca un rival pentru Porsche, C-X16 atinge o viteză maximă de 300 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Conceptul noului A2 cu faruri matrix

Audi oferă primele indicii despre noua generația a modelului A2 care va oferi propulsie electrică, o schemă originală de organizare a interiorului și un pachet complex de lumini. Conceptul folosește pentru faruri o nouă fază a tehnologiei LED, pe care o denumește „raza matrix”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Smart prezintă conceptul Forvision

Prototipul Forvision anunță lansarea de anul viitor a noului model ForTwo ce urmează a fi dotat cu propulsie electrică, cu celule solare pe plafon și cu roți din plastic. Pentru a dezvolta cele mai ușoare materiale, smart a apelat la suportul companiei BASF, lider mondial în industria chimică.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Patru noi modele Audi în segmentul supersport

Audi a pregătit versiuni sportive S pentru toate modelele noi din gamă. Astfel, Salonul va oferi în premieră mondială noile S6 și S6 Avant, noul S7 Sportback și noul S8. Toate sunt propulsate de un nou motor V8 bi-turbo care oferă 420 CP pentru S6 și S7 și 520 CP pentru S8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Mercedes-Benz E-Class cabrio în viziunea Brabus

Brabus, cel mai important tuner german de Mercedes-Benz, este pregătit să dezvăluie la Salonul auto de la Frankfurt un program complet de modificări adresate actualei generaţii E-Class cabrio. Kit-ul exterior specific mărcii Brabus va fi completat de un upgrade la nivelul habitaclului şi de un plus de putere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul Mercedes-Benz B-Class

A doua generație a modelului B păstrează arhitectura de monovolum, dar vine cu o imagine nouă și o serie de echipări super-premium ca tehnologie, dar mai ales ca opțiuni de personalizare. Chiar dacă este în clasa compactă, B-ul are acum în echiparea standard sistemul PRE-SAFE care anticipează și pregătește pasagerii în iminența unei coliziuni.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul Audi A8 hibrid va consuma 6,4 l/100 km

Audi prezintă o nouă versiune a limuzinei A8 propulsată de un motor pe benzină 2.0 TFSI și de un motor electric. Puterea totală a sistemului ajunge la 245 CP dar nu depășește un consum mediu de benzină de 6,4 l/100 km. A8-ul hibrid poate funcționa și exclusiv electric pe o distanță de trei km cu o viteză medie de 60 km/h.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Se descoperă noul Bentley Continental

În galeria supercarurilor care urmează să se lanseze la toamnă, Bentley GTC prezintă o soluție cabrio pentru cine își dorește să călătorească la cel mai înalt nivel. Noul GTC oferă o motorizare de 575 CP și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde. Prețul anunțat este de 170.000 euro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Porsche 911 – cel mai longeviv model din segmentul sport

„Eternul” 911 a ajuns la vârsta de 48 de ani. Noua generație, premieră mondială la Salonul de la Frankfurt, demonstrează abilitatea Porsche de a îmbunătăți un produs considerat la fiecare lansare drept apogeul segmentului sport.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Cel mai puternic SLK din istoria Mercedes-Benz

Noul SLK 55 AMG beneficiază de un motor V8 de 422 CP grație căruia accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde și atinge o viteză maximă de 250 km/h. Noul AMG dispune și de un sistem automat ce oprește parțial funcționarea motorului atunci când nu este nevoie de toată puterea pentru a se obține un consum mediu de 8,4 l/100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Jaguar prezintă coupé-ul C-X16

Schița viitorului coupe Jaguar a fost făcută publică pentru a confirma lansarea noului model C-X16 cu ocazia Salonului auto de la Frankfurt. Designul este creația echipei Jaguar conduse de Ian Callum și anunță noua generație de modele sport a căror misiune este să recâștige poziția de lider în materie de imagine, dinamică și tehnologie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Mini, Bentley, Ferrari, Jaguar

Lista premierelor mondiale ce urmează a fi prezentate în septembrie la Frankfurt continuă. Toți producătorii se grăbesc să anunțe modele noi, puternice, dar și ecologice în același timp.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update – Audi prezintă schițele proiectului Urban Concept

Urban Concept reprezintă o noua soluție Audi pentru aglomerațiile din orașe și face parte dintr-un proiect amplu concentrat asupra mobilității urbane. Modelul va fi propulsat electric iar structura interioară va urmări să ofere un confort optim în condițiile unor dimensiuni reduse la maxim.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212