Rezultate pentru "Rusia"

Belvedere către Kremlin – Ritz Carlton O2 Lounge

Terasa hotelului Ritz Carlton e una dintre cele mai populare recomandări din ghidurile turistice despre Moscova. În primul rând, pentru că de la înălțimea etajului al 12-lea, O2 oferă o panoramă perfectă asupra clădirilor din Piața Roșie și a Kremlinului. Pe locul doi se află designul lounge-ului, adăpostit sub o cupolă uriașă de sticlă, aflat în contrast cu stilul încărcat al interioarelor hotelului. Și, dacă ar fi să credem pe cuvânt criticii, un alt motiv este cel mai bun restaurant de sushi și sashimi din oraș.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Moscova, Kiev, Minsk – scurt periplu vizual în spațiul ex-sovietic

Adesea, spațiul de la Est de noi nu primește, vizual vorbind, toată atenția pe care o merită. Fotograful rus Artyom Pryadko a compilat mai multe clipuri video time-lapse, practic imagini statice transformate în film, cu noul suflu al orașelor Kiev, Minsk și Moscova, iar rezultatul merită văzut.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eleganța vechiului imperiu – Grand Hotel Europe Sankt Petersburg

Situat pe Nevski Proskpekt, în Sankt Petersburg, Grand Hotel Europe a fost construit în urmă cu mai bine de un secol ca un local demn de împărați, prinți și artiști renumiți. Unul dintre locurile preferate ale lui Dostoievski în ultima parte a vieții, vizitat de Stravinski și Ceaicovski, palatul este poate cel mai bun exemplu de confort imperial din fosta capitală rusă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

La braț cu Nathalie, către Café Pușkin

Foarte aproape de centrul Moscovei, Café Pușkin reînvie o lume ascunsă mult timp sub austeritatea comunismului sovietic. Într-o casă barocă funcționează un restaurant care aduce în același loc gastronomia rusească, decorul unei farmacii, rafturile masive ale unei biblioteci și locuința de secol al XIX-lea a unui nobil rus.

+ Citiți tot articolul Comentați acum