Rezultate pentru "Romania"

Tissot România 1918 – 2018 – Ceasul Marii Uniri

Tissot lansează primul ceas „Swiss Made” în ediție limitată dedicat României. Modelul special „România 1918 – 2018” sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire și va fi produs în 1918 piese care poartă o misiune caritabilă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mini Clubman – Mini-ul cu 1000 de povești

Clubman este o mașină cu povești, câte una pentru fiecare detaliu pe care îl descoperi, de fiecare dată, când te uiți atent la fiecare linie, culoare sau buton.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

webPR: Restaurantul Graf – manifestul gastronomic din Oradea

În 2011, pe scena premiilor Food & Bar se auzea pentru prima dată numele restaurantului de delicatese Graf. Complet neobișnuit, un local premium din afara Bucureștiului urcase pe locul 3 în preferințele publicului și pe a patra poziție în categoria „Cel mai bun restaurant nou deschis“. Ce înseamnă să pornești un „manifest gastronomic“?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumina de sub pământ – Salina Turda

La câteva zeci de metri sub pământ, în apropiere de Cluj, o fostă ocnă de sare a fost transformată într-unul dintre cele mai frumoase experimente de design din Europa. Fondată pe vremea Imperiului Roman, exploatată de austrieci, maghiari și apoi de români, salina nu mai este astăzi o simplă mină, ci o operă de artă care transformă întunericul în lumină.

+ Citiți tot articolul Comentați acum