Rezultate pentru "Rolls Royce"

Rolls-Royce – Ediție limitată pentru Jocurile Olimpice 2012

Rolls-Royce a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra prezentând o ediție exclusivistă de 3 noi modele Phantom Drophead Coupe. Pentru prima dată în istoria de 108 ani, echipa de personalizare a producătorului britanic a modificat logo-ul tradițional „R-R” dând naștere unor exemplare „spectaculoase”. Cele trei cabriolete albe și-au făcut apariția în cadrul ceremoniei de închidere a Olimpiadei transportând fiecare câte un artist din spectacol. În noua siglă proiectată special pentru ediția limitată, voalul statuetei „Spirit of Ecstasy” este înlocuit cu drapelul britanic, iar pe volan și în centrul roților au fost amplasate elemente specifice Olimpiadei – o coroană de lauri și o torță, respective cuvintele „Londra 2012” și motto-ul „Citius, Altius, Fortius”.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls Royce Phantom – prima schimbare de design după 9 ani

Reconfirmând poziția de cel mai luxos automobil din lume, Rolls-Royce a ales Salonul de la Geneva pentru a dezveli a doua fază a primului model lansat sub patronajul BMW. Noul Phantom evoluează discret față de versiunea prezentată în 2003, dar promite același comportament ireproșabil impus de fondatorul mărcii, Sir Henry Royce.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mașinile domnului Fux – cele mai exclusiviste Rolls-Royce-uri din lume

Se spune că Rolls-Royce știe să transforme în realitate până și cele mai îndrăznețe ambiții ale clienților. Doar că există limite peste care imaginea sobră a mărcii nu poate trece. Nu și în cazul antreprenorului american Michael Fux. Dorințele sale estetice sunt acceptate și se transformă, de fiecare dată, în „teme de doctorat” pentru toată echipa Rolls-Royce.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls-Royce unicat – Masterpiece London 2011 Drophead Coupe

Rolls-Royce a pregătit un cabriolet Phantom Drophead Coupe „bespoke”, disponibil împreună cu proproiul set de genți de călătorie și o cutie pentru bijuterii în torpedou. Premiera are loc la Masterpiece London, o expoziție anuală dedicată luxului și colecționarilor de artă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eco-Supercars – soluții electrice pentru viitor

Pentru cine comentează senzațiile oferite de metodele alternative de propulsie, Stylereport are acum câteva dovezi capabile să demonstreze că spiritul sportiv al automobilelor nu va muri spânzurat de cablul care le leagă de priză. În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de concepte supersport care se folosesc fie parțial, fie 100%, de motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls-Royce 10EX – prototipul de mare viteză din 1926

Rolls-Royce se mândrește cu tradiția de a fi prezentat întotdeauna numai concepte funcționale, tocmai pentru că misiunea lor a fost permanent aceea de a testa pe circuit comportamentul viitoarelor modele de serie. „Bolidul” 10EX este un automobil aparte, pe care brandul britanic l-a îndrăgit atât de mult încât l-a utilizat și după sesiunile de teste. Pe 23 iunie, la Londra, 10EX va fi scos la licitație.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mini inspirat de Rolls Royce

Mini prezintă cea mai luxoasă ediție limitată din istoria mărcii în colaborare cu cel mai luxuos producător de automobile din lume. Mini inspired by Goodwood face o trimitere clară spre locul unde sunt asamblate limuzinele Rolls Royce și demonstrează în același timp abilitatea programului de personalizare Mini Yours.

+ Citiți tot articolul Comentați acum