Rezultate pentru "recenzii"

Blackberry Z10 – un nou început sau capăt de drum?

În urmă cu doar câțiva ani, telefoanele Blackberry dominau piața smartphone-urilor. În prezent, companie se luptă pentru relevanță într-o lume pe care Apple și Google au transformat-o radical. Blackberry Z10 ar putea (sau nu) fi soluția pe care firma canadiană o caută. Aflați mai multe în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad Mini: mai puțin poate însemna mai mult

În urmă cu doi ani, la lansarea primului iPad, Steve Jobs spunea că o tabletă cu o diagonală de 7 inci este o idee proastă, din cauza problemelor de ergonomie pe care le-ar cauza. În 2012, iPad mini, cu o diagonală de 8 inci, dovedește contrarul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Windows 8 – Dr. Jekyll și Mr. Hyde

Pe 26 octombrie, Microsoft a lansat Windows 8, sistemul de operare cu cele mai radicale schimbări de la Windows 95 încoace. În ziua lansării, am primit la teste unul dintre primele calculatoare care promit să exploateze toate noile funcții ale OS-ului, un ultrabook Sony Vaio T cu ecran tactil și procesor Intel Core i5 de ultimă generație. Cum funcționează ansamblul, unul care va deveni destul de tipic în următoarea perioadă? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia 808 PureView: testul celor 41 de megapixeli

În primăvara acestui an, la Mobile World Congress, Nokia prezenta un telefon care a devenit rapid unul dintre cele mai importante puncte de atracție ale conferinței. Modelul 808, cu un senzor foto de 41 de megapixeli, promitea să redefinească experiența fotografiei mobile. A reușit? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony HX850 – este “cel mai bun Bravia” cel mai bun LED TV?

Mult timp, Sony a fost una dintre mărcile care au definit ideea de calitate și dotări de vârf pe piața electronicelor. În ultimii ani, compania a intrat într-un con de umbră, dar noul X850 promite să fie nu doar “cel mai bun televizor Bravia”, ci și una dintre cele mai bune alegeri de pe piață. Reușește? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy S III – Android, evoluat

În urma cu un an, spuneam despre a doua ediție a Samsung Galaxy S că este probabil cel mai bun smartphone Android de pe piață. Galaxy S III face mulți pași înainte comparativ cu ediția precedentă, dar și câțiva pași înapoi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Lumia 800 – o experiență contradictorie

După mai mulți ani de dezorientare Nokia pare într-un final să aibă o strategie pe termen lung pe segmentul telefoanelor inteligente. Cum se comporta primul Windows Phone Nokia? Citiți în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul iPad – o revoluție de catifea

Cu un design identic și multe specificații comune cu iPad 2, cea de-a treia generație a tabletei Apple a fost considerată de mulți drept un simplu pas evoluționar. Fals. Noul iPad, cu al său Retina Display, aduce un nou standard de calitate în lumea unor gadgeturi pentru care display-ul este cel mai important element.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

REVIEW Sony Vaio Z – ultraportabil business class

Sony Vaio Z este unul dintre laptopurile care promit o experiență fără nici un fel de compromis: portabilitate, performanță, autonomie și design. Cu un preț pe măsură, vârful de gamă al companiei japoneze reușește să se țină de promisiuni în unele domenii, dar eșuează din unele puncte de vedere. StyleReport.ro a testat ultraportabilul timp de o săptămână, iar rezultatele le puteți citi pe larg în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 4S – revoluția se amână

Din 2007, de la lansarea primului model de iPhone, Apple a definit și redefinit standardele de calitate și ergonomie pe piața telefoanelor inteligente. Cea de-a cincea generație a platformei nu este mult așteptatul iPhone 5, dar aduce o serie de îmbunătățiri care îl diferențiază clar de oricare predecesor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon V1 – un compact cu aspirații înalte

În urmă cu o săptămână, Nikon își anunța mult așteptata intrare pe piața aparatelor de fografiat compacte cu obiective interschimbabile, într-o nișă deja foarte aglomerată. Destinat utilizatorilor avansați, modelul V1 promite foarte multe, dar nu reușește să se țină de toate promisiunile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Galaxy S II – noul standard Android

Primul Galaxy S a fost, fără doar și poate, cel mai bine vândut telefon bazat pe sistemul de operare Android, cu peste 10 milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Totuși, dincolo de succesul fără precedent, terminalul a atras și extrem de multe critici legate de designul “similar” cu Apple iPhone. StyleReport.ro a testat noul Galaxy S II și putem spune că noul model reprezintă o schimbare radicală, care dovedește că Samsung începe să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad 2 vs. Galaxy Tab 10.1v – războiul tabletelor continuă

Odată cu lansarea versiunii 3.0 a sistemului de operare Android, Google a atacat în forță un segment de piață dominat autoritar până acum de către Apple iPad. StyleReport.ro a comparat una dintre primele tablete care folosesc noul sistem de operare, Samsung Galaxy Tab 10.1v, cu cea de-a doua generație de iPad, iar rezultatele au fost surprinzătoare pentru ambele aparate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum