Rezultate pentru "Ralph Lauren"

Alegerea redactorului: ceasurile deosebite ale SIHH 2013 (partea a II-a)

Orologeria devine pe zi ce trece mai spectaculoasă datorită noilor materiale și tehnici de producție. Partea a II-a a ceasurilor speciale de la SIHH cuprinde nume precum Richard Mille și Roger Dubuis, un brand Piaget spectaculos, dar și o linie superbă prezentată de Vacheron Constantin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tendințe pentru toamnă-iarnă 2012

Calendarul de modă pentru sfâșitul anului 2012 pare o reaplicare a unor trend-uri deja cunoscute. Imprimeurile, decorațiunile sau influențele orientale sunt abordări acoperite într-un fel sau altul de sezoanele trecute. Chiar și așa, se simte o vibrație nouă în moda anului 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Scurte sfaturi de stil: Tricoul polo

Designul tricourilor polo nu a apărut peste noapte datorită imaginației unui creator de modă ci din frustrarea sinceră a unui jucător de tenis. Eleganța specifică sportului alb a trecut de mult de tușa terenului și de aceea, sunt necesare câteva sfaturi legate de purtarea tricoului polo pe zgură, iarbă sau…asfalt.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Moda universitară – Ralph Lauren Rugby

Ralph Lauren este o marcă recunoscută pentru îmbrăcămintea inspirată din lumea jocului de polo hipic. Producătorul a mers chiar mai departe, într-o zonă a mândriei sportive universitare, promovând un stil vestimentar cunoscut ca „varsity“. Ralph Lauren Rugby își prezintă colecția toamnă-iarnă 2011.

+ Citiți tot articolul Comentați acum