Rezultate pentru "Radisson"

Radisson Blu Asia – în inima noului Istanbul

Cu un design ultra-modern și servicii de calitate excelentă, Radisson Blu Asia Istanbul, situat în partea asiatică a celui mai mare oraș din Turcia, oferă toate elementele necesare unei călătorii de afaceri reușite și o privire amplă asupra unei alte fețe a unei metropole incredibil de dinamice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acvariul gigant din Radisson SAS Berlin

Aquadom este cel mai mare acvariu cilindric din lume şi casa unuia dintre lifturile de la Radisson SAS Berlin. Înalt de 25 m şi lat de 11, acvariul este umplut cu un milion de litri de apă în care trăiesc 56 de specii de peşti. Doi scafandri profesionişti se ocupă de hrănirea peştilor şi curățarea apei. Construcţia, asamblată în interiorul clădirii pe o fundaţie de beton, este făcută din sticlă acrilică Reynolds Polymer, material folosit şi pentru acvariile de la Burj al Arab. Sea Life Berlin are în program un tur care se încheie cu un tur prin Aquadom până pe platfoma de sticlă de deasupra, iar oaspeţii de la Radisson SAS pot alege să stea într-una din camerele cu vedere la acvariu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Repetiție pentru un revelion de 5 stele

Agitația cinei festive într-un hotel de 5 stele începe cu peste 6 luni înainte de ultima zi a anului și nu se încheie decât atunci când toți clienții sunt mulțumiți. Am fost în bucătăria unuia dintre cele mai prestigioase hoteluri din București pentru a lua pulsul pregătirilor. Gazda noastră – maestrul bucătar Bernd Kirsch.

+ Citiți tot articolul Comentați acum