Rezultate pentru "prezentare de moda"

Mickey Mouse, Minnie, Daisy și Goofy devin modele high fashion

Magazinele Barney’s din New York promovează colecțiile de iarnă într-o campanie publicitară care a ridicat câteva controverse. Personajele principale Disney, Mickey, Minnie, prietena lui Donald Duck, Daisy și alții au fost transformați în top modele, defilând pe podium în creații Balenciaga, Lanvin sau Dolce & Gabbana. Dacă pornim de la ideea că universul desenelor animate și moda împart aceeași nevoie umană pentru creativitate, totul sună în regulă. Criticile aduse campaniei se leagă însă de silueta schimbată a personajelor, mai înalte și mult mai suple și de mesajul pe care campania îl transmite copiilor. Filmele pot fi vazute aici 

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Feminitatea dandy – rezumatul săptămânii de modă de la Milano

De la săptămâna modei din Milano imaginea femeii moderne este împinsă către un stil puternic influențat de croitoria bărbătească. În toamna anului 2012 pantalonii cu tur înalt sunt preferați în locul rochiilor, sacourile cu umeri lați primează în fața cămășilor largi, iar seriozitatea înlocuiește aproape complet inocența feminină.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

100% RO, haute couture și tradiționalism românesc

Colecția 100% RO este un amestec între moda franceză haute couture și portul popular românesc, o combinație între ie și pantofi cu toc, între rochiile de gală lungi și bundițele țărănești. Proiectul s-a născut din impulsul francezului Philippe Guilet, ca un mod de a reinterpreta valorile tradiționale, dar și ca o sfidare a prejudecăților legate de România. Alături de el, cinci designeri români și 50 de meșteri populari care au participat la conturarea colecției și-au văzut creațiile defilând la București în cadrul spectacolului „Prejudecăți“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Revenirea la feminitate

După ani întregi în care moda pentru femei s-a îndepărtat de delicatețe și forme pur feminine. După ce culorile pastelate s-au întunecat până la confundarea cu cele din garderoba bărbaților, Marc Jacobs, designer Louis Vuitton și Karl Lagerfeld din partea Chanel au rezolvat totul cu o singură tușa de creion.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Săptămâna modei de la Milano – viziunea monștrilor sacri despre sezonul cald al anului 2012

Spectacolul de la Milano s-a încheiat după 60 de defilări ale celor mai cunoscuți designeri italieni. Punctele de atracție rămân inevitabil colecțiile „Alta moda“ ale mărcilor considerate de anvergură. Care este viziunea Prada, Gucci, Armani sau Emilio Pucci asupra anului viitor, puteți vedea în imaginile despre Milan Fashion Week 2011.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

De unde a pornit „săptămâna modei?“

Valencia, Stockholm, Buenos Aires, chiar și Islamabad, Sao Paolo sau Bangalore au propria lor săptămână a modei. Colecțiile importante locale sau internaționale se prezintă peste tot în lume sub emblema celor 7-8 zile de defilări pe podium. Paris, Milano, New York și Londra sunt așii sutelor de prezentări, dar de unde a pornit obsesia?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima prezentare de modă holografică 3D – Stefan Eckert

Germanul Stefan Eckert este autorul primei prezentări de modă hi-tech din lume. În locul simplei „plimbări“ ale modelelor de-a lungul podiumului, designerul a fascinat lumea modei printr-un spectacol tridimensional în care fotomodelele dansează, sunt înconjurate de lumini futuriste sau se multiplică pe o scenă complet virtuală.

+ Citiți tot articolul Comentați acum