Rezultate pentru "Porsche Design"

Creatorul Porsche 911 a încetat din viață

Născut la Sttutgart pe 11 decembrie 1935, nepotul fondatorului Porsche, Ferdinand Alexander, moare la 76 de ani lăsând în urmă designul celei mai râvnite mașini sport din lume. Legendarul 911, capodopera sa aflată astăzi la a 7a generație, păstrează intacte aceleași trăsături din 1963.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Blackberry by Porsche Design

Blackberry a anunțat în această săptămână prima colaborare cu prestigioasa casă de design Porsche Design. Primul rezultat al parteneriatului este un telefon BlackBerry care poartă în mod evident amprenta studioului german: linii drepte, conturate în oțel combinat cu sticlă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

3 narghilele cu pasiune pentru design: Porsche Design, Airdiem, Medusa

Cu toate că are o istorie de sute de ani, narghileaua refuză să cedeze în fața trabucurilor sau țigărilor. Dincolo de opțiunile tradiționale oarecum cunoscute, provenite din Turcia sau Egipt, vă prezentăm trei producători de narghilele care nu doar că abandonează tiparul clasic, dar construiesc un altul nou.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Porsche Design lansează o nouă serie de hard-disk-uri externe

Porsche Design și LaCie au anunțat o nouă serie de hard-disk-uri externe proiectat de celebrul studio de creație german. Numite P‘9220 și P‘9230, noile unități de stocare suportă standardul USB 3.0, pentru viteze de transfer teoretice de până la 5Gbps și sunt construite din aluminiu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum