Rezultate pentru "Peugeot"

Peugeot și Pleyel reinventează pianul

A fost nevoie de un an întreg pentru ca designerii Peugeot să găsească o reinterpetare a pianului clasic de concert. O condiție obligatorie a fost păstrarea intactă a performanței muzicale dovedită de Pleyel, partenerul proiectului și cel mai vechi producător de piane din lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Peugeot RCZ – Un supercar pentru șoferul obișnuit

Conceptele auto au rolul să șocheze. Dar formele futuriste nu ajung niciodată pe stradă pentru că sunt imposibil de realizat în serie fără ca prețul să „explodeze”. Peugeot demonstrează excepția. RCZ este transpunerea în realitatea „normală” a unui vis pe patru roți, unul care la bază fusese proiectat să anunțe doar noua imagine a mărcii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Peugeot HX1, un MPV hibrid pentru viitor

HX1 este propunerea Peugeot pentru un automobil premium de 300 CP capabil să transporte 6 pasageri la cel mai înalt nivel de confort cu un consum mediu de 3,2 l. Conceptul dispune de tracțiune integrală iar jantele își schimbă forma în mers pentru a optimiza performanțele dinamice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum