Rezultate pentru "Paris"

Jaguar XJ, o poveste de dragoste de 50 de ani

Parisul i-a purtat noroc lui Jaguar. Sau poate că Parisul poartă noroc oricui, dacă la mijloc este o poveste de dragoste. Acum 50 de ani, la salonul auto din Orașul Luminilor, lumea s-a îndrăgostit iremediabil de limuzina sportivă XJ.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Flouzen – accesorii prețioase din cașmir

Grija cu care este imaginată și țesută fiecare piesă Flouzen aduce un aer nobil modei, un aer împrumutat parcă din rândul bijuteriilor. Manufacturate în serii mici și la comandă, creațiile micului atelier parizian își selectează clienții din rândul persoanelor dornice să își personalizeze ținuta cu un detaliu unic.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Croitorie pe comandă în lumea ceasurilor

Într-o lume a ceasurilor dominată de elvețieni, o familie de francezi manufacturează unele dintre cele mai expresive curele pe comandă. L’Atelier du Bracelet Parisien are darul să îți trezească curiozitatea pentru culori și texturi, indiferent dacă ești pasionat de orologerie sau de modă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

UPDATE PARIS 2012: McLaren P1, noul supercar britanic

La prima sa participare la un salon internațional, producătorul britanic McLaren Automotive aduce la Paris noul P1, un supercar dezvoltat să devină cel mai dorit supercar din lume. Conform comunicării oficiale, P1 nu își propune să fixeze recordul pentru viteză maximă, ci să se impună ca accelerație și ca senzații oferite pe circuit și pe stradă în aceeași măsură.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ultima cameră a lui Oscar Wilde – L’Hotel, Paris

Ani la rândul, Parisul a fost casa perfectă pentru artiști din toată lumea. Oscar Wilde, unul dintre numeroșii oameni de creație ajunși în capitala Franței și-a petrecut ultimii ani într-un hotel care îi evocă și astăzi amintirea și care permite cititorilor săi să locuiască în același loc cu scriitorul

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sub-City: Parisul si New York-ul văzute prin ieșirile de la metrou

Adeseori, atunci când explorezi un oraș îndepărtat folosind metroul, unele dintre cele mai memorabile scene sunt de la ieșirea din stații. Mai ales în cazul unor orașe de dimensiunea Parisului sau a New York-ului, diferențele de peisaj dintre stații situate în capete îndepărtate ale sistemului pot fi izbitoare. O echipă de tineri regizori a început o serie de ”poeme vizuale” care prezintă magia descoperirii unui oraș prin sistemul său de tranzit subteran.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cel mai vechi restaurant din Franța – La Tour d’Argent

A adus furculița în Franța. A fost reconstruit de șeful bucătăriilor imperiale ale lui Napoleon. A ospătat trei împărați. Este mai vechi decât multe state de pe harta globului. Și folosește un instrument de gătit cel puțin neobișnuit: o presă destinată extragerii esenței de rață. Este vorba despre cel mai vechi restaurant francez, La Tour d’Argent.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Le Royal Monceau Hotel, Paris

Royal Monceau respinge standardele industriei hoteliere, pentru a crea spații vii, spații populate de oameni vii, de artă și de frumos. Cu propria galerie de artă, prorpiul cinematograf și cu un design spectaculos, Royal Monceau promite experiențe diferite de orice alt hotel parizian.

+ Citiți tot articolul Comentați acum