Rezultate pentru "Panasonic"

Panasonic G6: WiFi, NFC și funcții video avansate

Panasonic a anunțat miercuri camera foto Lumix G6, orientată către producția video. Noul aparat va folosi un senzor de 16 megapixeli și va putea capta imagini și clipuri video la o sensibilitate de până la ISO25600.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Panasonic Lumix LX7 – megapixelii contează mai puțin

Panasonic a lansat un nou vârf de gamă pentru seria sa de aparate foto compacte, modelul Lumix LX7. Camera nu impresionează prin numarul de megapixeli (10,1), ci prin optica de excepție și calitatea imaginilor captate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

GF5 – un nou compact avansat de la Panasonic

Panasonic GF5 este, din punct de vedere estetic, foarte similar cu modelul GF3, lansat anul trecut. Noul aparat păstrează montura m4/3 pentru obiective și forma simplificată a predecesorului său, dar aduce în plus un nou senzor de 12MP, adaptat la fotografierea în lumină puțină și o interfață optimizată pentru o ergonomie mai bună. Dincolo de cadre statice, noul aparat poate filma și clipuri video FullHD, cu focalizare pe toată durata înregistrării. Camera va fi disponibilă la un preț de aproximativ 600 de euro împreună cu un obiectiv 14-42mm.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima Impresie – test subacvatic cu Panasonic Eluga

La primele zvonuri despre intrarea Panasonic pe piața europeană de telefoane inteligente, așteptările nu erau foarte diferite față de alți producători: ecran de dimensiuni mari, procesor rapid, Android de ultimă generație și un format cât mai subțire. După o primă demonstrație subacvatică a noului terminal, așteptările s-au schimbat, dar pentru ceilalți producători.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eluga – primul smartphone european de la Panasonic

Panasonic a anunțat luni primul smartphone destinat pieței europene, sub numele Eluga. Dincolo de nume, încă nu sunt cunoscute foarte multe specificații despre noul model, dincolo de faptul că va fi rezistent la apă și praf și că va rula sistemul de operare Google Android.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

GX1 – noul vârf de gamă Micro Four Thirds de la Panasonic

După anunțarea modelului GF3, Panasonic părea să se retragă din spațiul aparatelor de top în format Micro4/3. Cu funcții ceva mai simple și o operare extrem de simplificată, GF3 nu s-a ridicat la standardele predecesorului său pentru fotografii experimentați. Noul GX1 vine să remedieze acest gol în gama producătorului japonez cu o serie lungă de funcții avansate și o construcție impecabilă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony, Panasonic și Samsung vor folosi aceeași tehnologie pentru ochelarii 3D

Dacă plănuiți achiziționarea unui nou televizor capabil să afișeze imagini tridimensionale, ar putea fi o idee înțeleaptă să mai amânați puțin: trei dintre cei mai mari producători de televizoare din lume, Sony, Panasonic și Samsung, au anunțat că vor dezvolta un standard intercompatibil în ceea ce privește ochelarii necesari vizionării imaginilor stereoscopice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tableta antiglonț – Panasonic Toughbook

Panasonic a anunțat joi prima tabletă din seria Toughbook bazată pe sistemul de operare Google Android. Noul gadget va fi destinat celor care lucrează în medii solicitante și periculoase și va fi rezistentă la apă, căderi puternice și vibrații intense.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Panasonic GF3 – funcții avansate pentru începători

Panasonic a lansat luni un nou aparat cu obiective interschimbabile și funcții avansate bazat pe standardul Micro FourThirds (MFT), modelul GF3. Noua cameră foto renunță la o serie de funcții avansate prezente pe modelul precedent, GF2, în favoarea unei forme și a unei interfețe simplificate, adaptată operarii de către fotografi începători.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Panasonic Lumix G3

Panasonic a lansat joi noua cameră foto Lumix G3, cel mai mic şi mai uşor model cu obiectiv interschimbabil şi vizor electronic de pe piață. Camera foto este echipată cu un senzor de 16 megapixeli de dimensiuni mari, ce permite fotografierea în condiții de iluminare slabă cu un zgomot de imagine foarte redus.

+ Citiți tot articolul Comentați acum