Rezultate pentru "Only watch"

Only watch – evenimentul caritabil care adună cele mai spectaculoase ceasuri mecanice

La fiecare doi ani, orologeria elvețiană se pune în slujba unui scop nobil: lupta împotriva distrofiei musculare Duchenne. Are loc un eveniment caritabil care ajută la găsirea unor soluții pentru tratarea maladiei, dar și o prezentare a celor mai evoluate ceasuri mecanice ale momentului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

40 dintre cele mai impresionante ceasuri mecanice ale prezentului (Partea a II-a)

Pe 23 septembrie, în Principatul Monaco, 40 de produse ale orologeriei de elită vor fi licitate pentru o cauză nobilă. Prin participarea Antiquorum, cea mai mare casă de licitații de ceasuri din lume, Only Watch se prezintă ca cea mai importantă vânzare în scopuri caritabile din domeniu. Citiți a doua parte a prezentării celor mai impresionante ceasuri din lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

40 dintre cele mai impresionante ceasuri mecanice ale prezentului (I)

Only Watch este cea mai mare licitație de ceasuri mecanice în ediție limitată din lume. Atât de limitate încât fiecare model va fi produs într-un singur exemplar. Evenimentul caritabil organizat în Monaco dă un scop nobil orologeriei, explicând cum „ceasul orelor nebune“ și harta cerului din 8 ianuarie 1297 pot ajuta copiilor care suferă de distrofie musculară Duchenne.

+ Citiți tot articolul Comentați acum