Rezultate pentru "Olanda"

Sustenabilitatea poate fi elegantă – Fletcher Amsterdam

Cu forma sa cilindrică și ferestrele rotunde, primul hotel Fletcher deschis în Amsterdam are potențialul unei clădiri-reper a orașului. Iar dincolo de designul futurist, clădirea arată o atenție sporită și la mediu – eco-chic, așa cum a fost numită de proiectant.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Amsterdam Conservatorium

Ca un personaj de poveste, o clădire istorică din centrul cultural al Amsterdam și-a început recent cea de-a treia viață. După ce a funcționat ca bancă, sediul facultății olandeze de muzică, la 150 de ani de la înființare, construcția e gata să se afirme ca cel mai modern hotel de design din capitala Olandei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotelul celor 25 de case – Pulitzer Amsterdam

Într-o perioadă în care marile rețele de hoteluri construiesc clădiri moderne cât mai înalte, hotelul Pulitzer își invită oaspeții la descoperirea Amsterdamului chiar din mijlocul său, de pe canalele care îi conferă farmecul. Problemele legate de panoramă se rezolvă ușor – hotelul este alcătuit din 25 de clădiri diferite, construite în secolul al XVII-lea.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jumbo Stay – bun venit la bordul hotelului nostru!

Pentru multe călătorii, avionul este doar un pas intermediar spre destinație. La Stockholm, un avion Boeing 747 ”Jumbo Jet” transformat în hotel poate schimba oricând situația, devenind din mijloc de transport o destinație în sine.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul terminal tematic ecologic, deschis la aeroportul Schiphol

Inaugurat printr-un picnic la sfârșitul lunii trecute, terminalul verde al aeroportului Schipol din Amsterdam este primul spațiu de relaxare de acest gen. Nicăieri în lume decolarea avionului nu poate fi așteptată în compania ciripitului de păsărele sub coroana unui arbole secular.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotelul din catedrală – Kruisherenhotel Maastricht

Hotelul Kruisheren este situat în unul dintre cele mai neobișnuite locuri: în interiorul unei foste mănăstiri medievale din centrul orașului olandez Maastricht. Vechea abație a fost transformată radical, într-o clădire care își păstrează moștenirea istorică, dar nu renunță la confortul vieții moderne.

+ Citiți tot articolul Comentați acum