Rezultate pentru "nokia"

Nokia Lumia 925 – un vârf de gamă light

Nokia a lansat noul model Lumia 925, o versiune mai subțire și (semnificativ) mai ușoară a “clasicului” Lumia 920. Telefonul păstrează aceleași specificații hardware, dar include mai multe noutăți software pe partea de fotografiere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Lumia 620 – mic, colorat, inteligent

Nokia a lansat un nou smartphone din seria Lumia bazat pe sistemul de operare Windows Phone 8. Modelul 620 folosește un ecran AMOLED ClearBalck de 3.8 inci și este disponibil în mai multe variante de culoare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 920, noul vârf de gamă Nokia

Nokia a prezentat miercuri la New York noul smartphone Lumia 920, bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone. Noul vârf de gamă finlandez are o diagonală de 4.5 inci și folosește un procesor dual-core la 1.5 Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia 808 PureView: testul celor 41 de megapixeli

În primăvara acestui an, la Mobile World Congress, Nokia prezenta un telefon care a devenit rapid unul dintre cele mai importante puncte de atracție ale conferinței. Modelul 808, cu un senzor foto de 41 de megapixeli, promitea să redefinească experiența fotografiei mobile. A reușit? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia City Lens – redescoperă orașul

Nokia a anunțat o nouă aplicație de realitate augmentată destinată telefoanelor Lumia, bazate pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone. Programul folosește camera video și senzorul GPS pentru a detecta poziția și orientarea exactă a utilizatorului și oferă în timp real informații poziționate vizual pe imaginile captate de cameră despre obiectivele din apropiere. Aplicația este încă în stadiul de beta, dar odată lansată va putea oferi date despre sute de orașe din întreaga lume. Versiunea de test poate fi descărcată de pe Nokia BetaLabs.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Lumia 800 – o experiență contradictorie

După mai mulți ani de dezorientare Nokia pare într-un final să aibă o strategie pe termen lung pe segmentul telefoanelor inteligente. Cum se comporta primul Windows Phone Nokia? Citiți în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia a lansat seria Lumia în România

Nokia a lansat ieri în România linia sa de smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5. Pentru început, pe piața locală vor fi disponibile modelele Lumia 800 și Lumia 710.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie – Nokia 808: 41 de megapixeli care chiar contează

Mantra fotografilor de la apariția camerelor digitale încoace spune că numărul de megapixeli contează mai puțin. În teorie, nimic mai adevărat. În practică, abordarea Nokia pentru tehnologia PureView este atât de diferită față de orice altceva a mai existat încât nu putem spune decât atât: da, în acest caz megapixelii chiar contează, dar nu cum v-ați aștepta.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 900: noul vârf de gamă de la Nokia, pe moment doar pentru SUA

Nokia a prezentat cel mai nou model din gama de telefoane Lumia, bazate pe sistemul de operare Windows Phone, Lumia 900. Noul terminal va fi primul telefon Nokia compatibil cu standardul 4G LTE și va avea un ecran AMOLED de 4,3 inci, semnificativ mai mare decât precedentul vârf de gamă, Lumia 800.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumia 800 și Lumia 710: primele telefoane cu Microsoft Windows Phone 7 de la Nokia

Nokia a lansat miercuri modelele Lumia 800 și Lumia 710, primele telefoane bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7 din portofoliul companiei. Noul vârf de gamă, Lumia 800, are o diagonală de 3,7 inci, o grosime de 12,1mm și folosește un display AMOLED ClearBlack.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia N9 – cântecul de lebădă al vechii Nokia

N9 este poate ultimul exemplu a ceea ce vom putea numi în curând ”vechea Nokia”. Construit integral in-house în jurul sistemului de operare MeeGo, noul vârf de gamă al companiei finalndeze este unul dintre cele mai dificil de evaluat produse pe care le-am testat până în prezent.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Luna – un nou headset Bluetooth cu NFC

NFC (Near Field Communications) este o tehnologie folosită pentru schimb de date între aparate care se ating. Cea mai frecventă utilizare, care a primit în ultima perioadă și foarte multă atenție în media, este efectuarea de plăți prin atingerea unui telefon compatibil de un aparat de citire. Nokia a preluat ideea și a creat una dintre cele mai inovatoare căști Bluetooth pe care le-am văzut până în prezent.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

N9: noul vârf de gamă de la Nokia

Nokia a lansat marți un nou vârf de gamă al seriei sale de telefoane inteligente prin terminalul N9. Bazat pe sistemul de operare MeeGo, dezvoltat în colaborare cu Intel, noul terminal va fi primul telefon touchscreen din lume care renunță cu totul la butoane pentru controlul interfeței.

+ Citiți tot articolul Comentați acum