Rezultate pentru "Nikon"

Nikon lansează primul compact cu senzor APS-C

Nikon a lansat primul aparat de fotografiat compact din portofoliu care folosește un senzor de dimensiuni APS-C. Modelul Coolpix A folosește un obiectiv cu distanța focală de 18.5 mm și o apertură maximă de f2.8 și va fi disponibil începând cu această lună.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

D7100: un nou body semiprofesionist de la Nikon

Nikon a lansat un nou vârf de gamă pentru seria de aparate cu senzor APS-C, modelul D7100. Noua cameră integrază un senzor de 24 de megapixeli și promite imagini mai clare decât generațiile precedente, mulțumită înlăturării filtrului low-pass din fața senzorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon lansează J3, cel mai mic aparat foto mirrorless din lume

Nikon a anunțat la CES 2013 cel mai nou membru al familiei Nikon 1, modelul J3, care este în acest moment cel mai mic aparat foto cu obiective interschimbabile din lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon lansează primul aparat foto cu Android

Nikon a lansat modelul Coolpix S800c, prima cameră foto din lume bazată pe sistemul de operare Google Android. Aparatul include un obiectiv cu zoom optic 10X și un senzor de 16 megapixeli.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon D800: 36 de megapixeli și capabilități video avansate

Nikon a anunțat marți modelul D800, cu o rezoluție de 36 de megapixeli, cea mai mare din lume pentru o cameră foto în formatul de 35mm. Noul aparat oferă un senzor Full Frame, cu aceeași suprafață cu cea a unui clișeu de film clasic, și oferă o serie de funcții avansate de înregistrare video.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon bate recordul la zoom pe camere foto compacte cu un model 42X

Nikon a anunțat un nou model de cameră foto compactă care depășește recordurile de până acum când vine vorba de puterea de apropiere: cu un obiectiv zoom 42X, ce acoperă o plajă focală de la 24 la 1000mm (echivalență față de sistemul clasic, pe film de 35mm), modelul P510 va fi disponibil de luna viitoare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon V1 – un compact cu aspirații înalte

În urmă cu o săptămână, Nikon își anunța mult așteptata intrare pe piața aparatelor de fografiat compacte cu obiective interschimbabile, într-o nișă deja foarte aglomerată. Destinat utilizatorilor avansați, modelul V1 promite foarte multe, dar nu reușește să se țină de toate promisiunile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon lansează prima sa gamă de compacte cu obiective interschimbabile

Nikon și-a anunțat în această dimineață intrarea pe piața aparatelor de fotografiat compacte cu obiectiv interschimbabil prin noua serie 1. Spre deosebire de majoritatea competitorilor, producătorul japonez nu va integra un senzor de dimensiuni mari în noile aparate de fotografiat, ci va opta pentru un captator cu dimensiuni intermediare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

P7100: noul vârf al gamei de compacte Nikon

Nikon a lansat un nou vârf de gamă pentru seria de compacte Coolpix, modelul P7100. Aparatul folosește un senzor de 10,1 megapixeli și un obiectiv cu zoom optic 7,1X, echivalent cu un obiectiv cu plaja focală 28-200mm pentru formatul clasic de film.

+ Citiți tot articolul Comentați acum