Rezultate pentru "nave"

Jaguar prezintă conceptul unei bărci de viteză

Odată cu noul model XF Sportbreak, Jaguar a prezentat și prima sa barcă de viteză. Conceptul desenat de aceiași designeri care se ocupă de proiectarea mașinilor britanice pune accent pe capacitățile de finisare ale constructorului britanic și amintește prin detalii de trecutul mărcii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Barcă de viteză cu suflet Ferrari – Arno XI

Ambiția unui antreprenor italian de a deveni cel mai rapid om pe apă a dus la un parteneriat de referință pentru istoria ambarcațiunilor de mare viteză. „Bolidul” plutitor Arno XI fabricat în 1953 rămâne cea mai rapidă barcă în categoria ei de greutate și are la bază un motor de peste 600 CP proiectat de celebrul Enzo Ferrari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

De la hedonism la Hedonist – Art of Kinetik

Există iahturi obișnuite și iahturi produse de „Art of Kinetik“. Vârful de gamă, o ambarcațiune de 19m lungime, își merită pe deplin numele Hedonist, oferind tot ce se înțelege din concepția etică bazată pe plăcere – confort, putere, dar peste toate, un design cu totul ieșit din comun.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

MTI ZR48 – Un Corvette plutitor de 2700 CP

Producătorul de bărci sport MTI a pregătit un model aparte inspirat de designul lui Chevrolet Corvette. Totul este realizat la comandă, interiorul în care încap 6 pasageri fiind de asemenea o copie fidelă a supercar-ului american. Prețul – 1,26 milioane euro!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul yacht Lamborghini se transformă în realitate

Ambarcațiunea desprinsă parcă din viitor este rodul imaginației designerului italian Mauro Lecchi și măsoară 15 m lungime. Are toate elementele de design carcateristice mărcii Lamborghini și promite un comportament dinamic senzațional.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Greenline Hybrid – Navigație cu emoție electrică

Greenline Hybrid redefinește ideea de navigație pentru bărcile cu motor. Oferă o arhitectură nouă și posibilitatea propulsării exclusiv electrice. Bateriile se încarcă la mal sau prin intermediul panoului solar de deasupra cabinei. Totul pentru un viitor mai curat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pasiunea pentru navigație – O poveste cu Victor, Iulia și Simina

Timpul petrecut în apropierea velierelor te relaxează și în mod sigur te ajută să descoperi plăcerea de a te deplasa cu ajutorul vântului. Mai mult, doar ajuns pe punte înțelegi ce se întâmplă cu adevărat și înțelegi oamenii care îmbrățișează pasiunea pentru navigație.

+ Citiți tot articolul Comentați acum