Rezultate pentru "Motorola"

Moto X – cu adevărat primul telefon Google

Primul telefon produs integral de Google prin capacități proprii își propune să-și dezobișnuiască utilizatorii de a mai atinge atât de mult ecranul sau butoanele hardware. Moto X poate fi controlat prin voce, afișează informații importante direct în ecranul principal și beneficiază de senzori care ușurează viața posesorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motorola a lansat tableta Xoom 2

Motorola a anunțat astăzi versiunea a doua a tabletei Xoom, bazată pe sistemul de operare Google Android. Noul gadget este disponibil în două variante, cu diagonale de 10,1 (~26 cm) sau 8,2 inci (~20 cm) și folosește un procesor dual-core la 1,2Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motorola RAZR renaște ca un smartphone din kevlar

Motorola RAZR, unul dintre cele mai bine vândute telefoane mobile ale deceniului trecut, s-a transformat radical odată cu ediția lansată marți seară la New York. În locul unui terminal simplu cu clapetă, compania a prezentat noul Droid RAZR, cel mai subțire smartphone din lume. Cu un ecran AMOLED de 4,3 inci acoperit cu sticla ultra-rezistentă și spatele construit din kevlar, materialul folosit pentru veste antiglonț, noul RAZR promite să fie nu doar frumos, ci și durabil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motorola Defy + – aproape indestructibil?

Motorola a lansat cea de-a doua generație a telefonului inteligent Defy, cunoscut pentru rezistența sa deosebită la abuzuri din partea utilizatorilor. Noul model, numit simplu Defy+, promite să reziste la șocuri puternice și chiar la scufundări de scurtă durată și este bazat pe sistemul de operare Google Android.

+ Citiți tot articolul Comentați acum