Rezultate pentru "Motor"

Eleganța spiritului practic. O poveste de 70 de ani.

Range Rover este o poveste despre combinația dintre lux și spirit practic începută în vremuri în care eleganța însemna obligatoriu costum, cravată și protocol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW 430d xDrive Coupe – Sportability

Apelez la fermecătoarea limbă engleză pentru a găsi descrierea Coupe-ului BMW din clasa medie. Adică exact la intersecția dintre „Sport” și „Usability”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW 640d – O poveste despre status și tehnologie

BMW și-a propus să reînvie faima Seriei 6, iar astăzi, la peste 10 ani de când a reintrodus GT-ul de clasă mare, povestea se construiește firesc, de parcă ar fi existat din totdeauna, fără întrerupere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pilotul australian Mark Webber a devenit ambasador al ceasurilor Chopard

Asocierea dintre Mark Webber și manufactura elvețienă urmează parteneriatul dintre Chopard și Porsche Motorsport, echipa uzinei Porsche pentru care pilotul concurează din 2014. “Ce apreciez cel mai mult la Chopard”, declara Mark Webber, “este pasiunea adevărată a companiei pentru automobilele sport dar și specificul de afacere de familie.” După 12 sezoane în F1, 36 de curse terminate pe podium, 11 plecări din pole-position și 9 victorii, Mark Weber a decis să se alăture echipei Porsche Motorsport o dată cu reîntoarcerea Porsche în Campionatul mondial de anduranță (WEC).

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz prezintă a doua generație a clasei GL

Cel mai mare SUV Mercedes-Benz vine cu un design redesenat, un pachet extins de dotări premium și motorizări mai economice. Varianta diesel GL 350 are un consum mediu de 7,4 l/100 km și norme de poluare Euro 6. Pentru versiunea pe benzină GL 500 motorul V8 este cel economic din segment, cu un consum mediu de 11,3 l/100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum