Rezultate pentru "moto"

Thunderbike, bijuteria pe două roți

Cu un design inspirat de motocicletele de curse ale anilor ’30, Thunderbike PainTTless este un aparat construit aproape de la zero de o echipă din Germania. Nu putem spune dacă este cea mai frumoasă motocicletă din toate timpurile, dar în 2012, a câștigat premiul pentru cea mai bună lucrare pe comandă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un sfert de secol de revoluție moto: conceptul Frog Rana

Numele Frog Design se confundă deseori cu evoluţia designului Apple din anii ‘80. Mai puțin cunoscut, dar poate mai important, este impactul prototipului de motocicletă FZ 750 Rana, construit de studio în 1985.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Calfee Bamboo – bicicleta din bambus și cânepă

Bicicletele din fibră de carbon sau titan nu mai sunt de mult timp ceva nou. Bazate pe tehnologii din epoca de aur a ingineriei aerospațiale, vehiculele cu pedale se întrec în a folosi materiale cât mai ușoare și, adesea, foarte greu de produs. Calfee Design a ales să folosească un material disponibil din abundență, ieftin și extrem de ușor pentru bicicletele sale: bambusul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motocicleta Diavel, rodul colaborării dintre Ducati și Mercedes AMG

Urmare a parteneriatului cu Mercedes AMG început în 2010, Ducati a pregătit o ediție specială Diavel inspirată din lumea automobilelor supersport. Noul bolid pe două roți va fi livrat doar către un număr limitat de cunoscători, fiind considerat vârful de gamă al seriei Diavel lansate anul trecut.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

De pe velodrom pe stradă – Derringer Cycles

Având ca sursă de inspirație trecutul glorios al motorsportului din anii 1920, atelierul Derringer din Los Angeles construiește numai la comandă biciclete „hibrid” care impresionează prin design dar și prin nivelul de personalizare oferit clienților.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pasiunea moto în Templul Entuziasmului – Deus

Motocicliștii se adună în baruri cu muzică la volum înalt, ciocnesc sticle de bere și râd zgomotos. Sau poate că nu. În Australia, câțiva pasionați ai fenomenului motociclistic au creat Deus, o companie care se ocupă în primul rând de restaurări ale motoarelor provenite din epoci trecute. Au 1600 mp de atelier pentru asta, dar dincolo de service își primesc clienții într-o cafenea foarte chic dedicată fenomenului moto.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Biciclete cu suflet de mașină

În goana după expunere și produse aspiraționale, producătorii de automobile se mândresc cu bicicletele de ultimă generație prin care își imprimă imaginea de marcă. Rezultatele impresionează întotdeauna dar, de cele mai multe ori, contribuția auto se oprește la nivelul logo-ului. Scurt studiu despre mărcile care dau bine și pe două roți fără motor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

ElliptiGO, prima bicicletă eliptică de stradă

ElliptiGO este prima bicicletă rutieră care să folosească același sistem de distribuire a fortei de pedalare ca și o bicicletă de cameră eliptică. Proiectată în primul rând pentru atleții de performanță care doresc să se antreneze în exterior fără stresul fizic al unei alergări, ElliptiGO permite un antenament mai intens decât o bicicletă obișnuită.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Voltitude, bicicleta electrică pliabilă Swiss Made

Voltitude inovează conceptul clasic al bicicletei electrice prin intermediul unui sistem inteligent de pliere. Cu o rază de acțiune de până la 52 km și o viteză maximă de 25 km/h, Voltitude poate fi făcută suficient de compactă pentru a fi luată aproape oriunde.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Shaw Harley Davidson ediție Bell&Ross

Shaw Harley-Davidson, campionii mondiali ai motocicletelor personalizate, au creat o ediție unicat pentru marca elvețiană de orologerie Bell&Ross. Bazată pe modelul Harley-Davidson FXSTB Softail Nightrain, motocicleta a fost complet dezasamblată și apoi personalizată pentru a reflecta spiritul și precizia instrumentelor orologere elvețiene.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ducati Monster 1100 EVO

Modelul Monster 1100 EVO, de la producătorul de motociclete Ducati, va avea cel mai puternic motor răcit cu aer fabricat vreodată de compania italiana: Desmodue Evoluzione, de 100 de cai putere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vespa PX 150 Anniversario Unità d’Italia

Grupul Piaggio a lansat o ediție specială a scuterului Vespa – PX 150 dedicată sărbătoririi a 150 de ani de la unificarea Italiei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum