Rezultate pentru "mobilier exterior"

Din poarta FC Bayern München în biroul mărcii de design Dedon

Bobby Dekeyeser a renunțat și a luat-o de la început de mai multe ori. Datorită norocului sau pur și simplu ca o predestinare ieșită din comun, a ajuns să dețină una dintre cele mai de succes mărci de mobilier exterior. Citiți povestea Dedon și a fondatorului ei, portarul echipei germane de fotbal Bayern München.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lumina ca element de design – Oranjeriile Amdega

Englezii și în general popoarele din nordul Europei au o întreagă tradiție în construcția serelor. Folosite inițial pentru conservarea plantelor exotice din colecțiile nobililor, oranjeriile au devenit în ultimii 50 de ani camere de relaxare. Avantajul indiscutabil: lumina naturală!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Locul de muncă de acasă – Archipod

Archipod este o soluție inedită pentru persoanele aflate în căutarea unui spațiu de lucru pentru acasă. Oferă intimitate, reduce costurile asociate deplasării până la un birou extern și în plus, arată ca o căsuță din poveste, pentru adulți.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Regele ratanului – Kenneth Cobonpue

Din mâna unui designer filipinez ies cele mai spectaculoase piese de mobilier exterior pe care, ne încumetăm să spunem, le-ați văzut vreodată. Kenneth Cobonpue este reprezentantul noului val de design asiatic și unul dintre conducătorii plutonului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Design de rezistență – Kettal

Canapeaua din sufragerie nu iese niciodată în ploaie, la fel cum nici comoda televizorului nu așteaptă prea des în soare venirea proprietarului. Calitatea mobilierului de exterior este testată secundă de secundă, din momentul montării. Exemplificăm prin Kettal, unul dintre cei mai importanți producători spanioli de mobilă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum