Rezultate pentru "mobilier de birou"

Eco-mobilierul din carton

O companie americană folosește cartonul ca material principal pentru o colecție completă de mobilier de birou. Cu un design extrem de simplu, Smart Deco Furniture livrează până acum un birou, o noptieră și o comodă care sunt asamblate exclusiv din carton de către cumpărător. Fiecare produs poate fi folosit pe o perioadă de 2-3 ani și, conform producătorilor suportă o încărcare de peste 180 de kilograme. Smart Deco nu fabrică cel mai frumos sau „design-abil“ mobilier, dar poate fi o soluție temporară și, mai important de atât, perfect ecologică.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un icon de design ajuns la 50 de ani

Gândit inițial pentru a servi în sala de mese a colegiului St. Catherine din Oxford, scaunul cu spătar ridicat a devenit ulterior unul dintre iconurile designului contemporan. Ideea originală îi aparține arhitectului Arne Jacobsen iar producătorul este Fritz Hansen din Danemarca.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Locul de muncă de acasă – Archipod

Archipod este o soluție inedită pentru persoanele aflate în căutarea unui spațiu de lucru pentru acasă. Oferă intimitate, reduce costurile asociate deplasării până la un birou extern și în plus, arată ca o căsuță din poveste, pentru adulți.

+ Citiți tot articolul Comentați acum