Rezultate pentru "Mini"

Mini Clubman – Mini-ul cu 1000 de povești

Clubman este o mașină cu povești, câte una pentru fiecare detaliu pe care îl descoperi, de fiecare dată, când te uiți atent la fiecare linie, culoare sau buton.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mini – Originalul re-reinterpretat

Ajuns la a treia generație de când face parte din grupul BMW, noul Mini promite un nivel de confort ridicat și un consum scăzut datorită motorizărilor cu trei cilindri. Vârful de gamă, Cooper S, dispune de 4 cilindri și 192 CP, fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum a ajuns Mini un fashion statement – interviu cu Markus Syring, designer MINI

Markus Syring poate părea un om obișnuit atunci când îl întâlnești. Momentul în care îți povestește istoria MINI este momentul în care înțelegi că omul potrivit „s-a întâlnit” cu momentul potrivit pentru a duce povestea mai departe. Adică exact acum 13 ani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supercaruri de măsura XS

Sunt mașini de nici patru metri lungime, dar stârnesc pasiuni la fel de aprinse precum supercar-urile de milioane de euro. Antonino Labate, reinventatorul poveștii Abarth, și Marcus Syring, șeful de design exterior al Mini-ului modern, explică succesul din spatele a două dintre cele mai scumpe, dar și cele mai „cochete“ mașini de oraș.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mini Baker Street și Mini Bayswater, ediții Mini inspirate de străzi cu renume din Londra

Producătorul britanic, sponsor al viitoarelor jocuri olimpice de la Londra, prezintă două ediții speciale care vor ajunge la clienți începând cu această primăvară. Modificările de ordin estetic apropie cele două mașini, cel puțin la nivel tematic, de strada celebrului Sherlock Holmes respectiv de un cartier cosmopolit din vestul capitalei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul MINI Roadster – primul MINI cabrio de două locuri

După două generații în care MINI cabrio a însemnat doar versiunea cu patru locuri, este timpul pentru Roadster în adevăratul sens al cuvântului. Noul MINI, al șaselea model din gamă, reprezintă o premieră în segment date fiind designul special, dotările premium dar și motorizările performante.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Mini, Bentley, Ferrari, Jaguar

Lista premierelor mondiale ce urmează a fi prezentate în septembrie la Frankfurt continuă. Toți producătorii se grăbesc să anunțe modele noi, puternice, dar și ecologice în același timp.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vilner Mini Cooper Italian Job Edition

Studioul de design Vilner din Bulgaria a preparat interiorul lui Mini Cooper cu accent pe calitate fără nici un compromis. Toate detaliile considerate sub imaginea unei mașini premium au fost fie modificate fie înlocuite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mini inspirat de Rolls Royce

Mini prezintă cea mai luxoasă ediție limitată din istoria mărcii în colaborare cu cel mai luxuos producător de automobile din lume. Mini inspired by Goodwood face o trimitere clară spre locul unde sunt asamblate limuzinele Rolls Royce și demonstrează în același timp abilitatea programului de personalizare Mini Yours.

+ Citiți tot articolul Comentați acum