Rezultate pentru "Microsoft"

Windows 8 – Dr. Jekyll și Mr. Hyde

Pe 26 octombrie, Microsoft a lansat Windows 8, sistemul de operare cu cele mai radicale schimbări de la Windows 95 încoace. În ziua lansării, am primit la teste unul dintre primele calculatoare care promit să exploateze toate noile funcții ale OS-ului, un ultrabook Sony Vaio T cu ecran tactil și procesor Intel Core i5 de ultimă generație. Cum funcționează ansamblul, unul care va deveni destul de tipic în următoarea perioadă? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

High-fashion întâlnește Hi-tech

Dincolo de prezentările obișnuite, Săptămâna modei de la New York marchează o tendință neprevăzută de nici unul dintre critici (cel puțin pentru anul 2013): mixul cu tehnologia. Noua colecție Diane von Furstenberg a adus pe podium Glass, ochelarii prototip ai Google, în timp ce Microsoft prezintă „Printing dress“, rochia capabilă să afișeze mesaje twitter în timp real.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Microsoft a lansat Surface 2.0

Microsoft a lansat cea de-a doua generație a mesei interactive Surface, bazată pe un nou tip de tehnologie tactilă. Spre deosebire de generația precedentă, noul Surface 2.0 folosește un sistem touch bazat pe receptori infraroșii integrați în display, care permit o recunoaștere mult mai exactă a acțiunilor utilizatorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Holograme, ecrane ultra-subțiri și sinergie totală între aparate – viitorul după Microsoft

În viitor, aparatele electronice pe care le vom folosi vor avea doar câțiva milimetri grosime, vor putea fi transparente sau opace în funcție de situație și vor comunica între ele într-un mod extrem de simplu și de natural. Computerele viitorului vor putea fi controlate printr-o multitudine de mijloace, de la clasicul input tactil, la comenzi gesticulate prin interfețe în stilul Xbox Kinekt, iar interfețele vor putea fi proiectate holografic. Sună fantezist? Nu și pentru Microsoft.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima zi cu Windows 8: ferestrele lasa locul unui perete transparent

Windows 8 ar putea reprezenta pentru Microsoft cea mai importantă schimbare de design de la Windows 95 încoace. Prima ediție de test a noului sistem de operare, lansată în această dimineață, aduce în prim plan noua interfață tactilă a sistemului de operare dominant la nivel global și este doar o gustare din festinul digital care va fi lansat anul viitor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum