Rezultate pentru "Mercedes Benz"

Mercedes-Benz GLK – “G”-ul compact

Revoluția numită GLK a început cu mult înainte ca modelul să prindă conturul pătrățos pe care astăzi îl știm atât de bine. Mercedes-Benz a înțeles că esențele tari au loc și în sticle mici doar că, de la idee până la producția de serie, lumea a descoperit o declinare compactă a faimosului “G”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Clasa C – Curaj premium german

Curajul lui Karl Benz de a lansa primul automobil din lume, în 1886, revine acum sub forma unei revoluții în segmentul premium. Mercedes-Benz alege să abandoneze o rețetă de succes pentru o viziune futuristă bazată pe emoție!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa C

Cu doar două luni înainte de premiera mondială, Mercedes-Benz publică primele imagini cu interioul noii clase C. Designul evoluat și „arsenalul” tehnologic lasă să se întrevadă un concurent important pentru Audi A4 și BMW Seria 3.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

O zi de „școală” la Academia de pilotaj AMG

Două modele Mercedes-AMG, fiecare cu câte 507 CP, se întrec în derapaje, undeva în mijlocul deșertului Californian. Performanță, pricepere și mult fum, toate într-un spectacol aparte…

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz prezintă noul GLA, primul SUV compact al mărcii

Salonul auto de la Frankfurt va găzdui premiera mondială a noului Mercedes-Benz GLA, primul SUV compact din istoria mărcii. Construit pe platforma tehnică a clasei A, GLA preia versatilitatea unui automobil de oraș dar oferă un sistem inteligent de tracțiune integrală și o serie de dotări menite să îl facă uitil și pe teren accidentat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cea mai puternică limuzină din segmentul de lux

Mercedes-Benz a prezentat vârful de gamă al noii generații S-Class. S 63 AMG dispune de un V8 biturbo capabil să furnizeze 585 CP și este disponibil în premieră și cu tracțiune integrală. Limuzina de două tone ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde în versiunea cu tracțiune spate și în doar 4 secunde dacă dispune de tracțiune integrală.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Clasa A – Drumul de la „sandwich” la concurent pentru A3 și Seria 1

Ceea ce s-a dorit inițial un experiment în oferta Mercedes-Benz a devenit astăzi un model compact premium după rețeta întâlnită deja la Audi A3 și BMW Seria 1. Chiar dacă A trebuia să câștige piața prin soluții practice originale, noua generație lansată anul trecut mizează pe designul modern și pe ținuta sportivă înainte de orice altceva.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mercedes-Benz S-Class se ambiționează să domine integral segmentul de lux

Rămas fără Maybach, Mercedes-Benz trebuie să concureze și cu Bentley sau Rolls-Royce, nu doar cu Audi A8 sau BMW Seria 7. Pe lista inovațiilor se regăsesc masajul cu pietre fierbinți din scaune, un sistem inteligent de parfumare a interiorului și o suspensie capabilă să anticipeze denivelările din carosabil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz CLA 45 AMG – Coupe Compact Supersport

În apropierea salonului auto de la New York, Mercedes Benz prezintă mai multe imagini cu cea mai sportive versiune a clasei CLA. Noul CLA 45 AMG promite performanțele lui A 45 AMG într-un format mult mai elegant.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Brabus „prepară” un SL de 800 CP

Pentru Salonul auto de la Geneva, Brabus a pregătit un SL capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde în timp ce viteza maximă este limiată la 350 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașinile Salonului auto de la Geneva

Ca în fiecare an, Geneva reprezintă o ocazie de confruntare între cele mai importante mărci auto europene din segmentele premium și superpremium. Trecem în revistă cele mai spectaculoase prezențe care urmează să fie prezentate la Geneva 2013.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul A 45 AMG, cel mai puternic sport-hatch din lume

Mercedes-Benz prezintă la Salonul auto de la Geneva versiunea A 45 AMG de 360 CP. Noul propulsor de 2,0 l Turbo devine astfel cel mai puternic motor din lume la clasa lui. Cu ajutorul unei transmisii automate cu 7 rapoarte și a sistemului de tracțiune integrală, AMG-ul compact accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Alături de performanțele care îl desemnează reperul sportiv al clasei compacte, A 45 AMG se înscrie în standardele Euro 6 și promite un consum mediu de 6,9 litri. Dincolo de un design personalizat discret, cel mai puternic sport-hatch din lume împrumută sisteme tehnice de la SLS AMG precum sistemul de răcire sau modul de operare al transmisiei.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Geneva 2013 – Noile Mercedes-Benz E-Class Coupe și Cabrio

Preluând modificările anunțate deja pentru limuzină și break, versiunile Coupe și Cabrio ale clasei E oferă acum o nouă imagine, motorizări mai performante și o listă extinsă de echipamente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

SUV-ul viitorului – Ener-G-Force

Atunci când a văzut pentru prima dată lumina zilei, în 1979, Mercedes-Benz G-Class a fost proiectat ca o mașină militară. La scurt timp a fost dezvoltată și versiunea civilă, dar compania își pune acum o întrebare esențială pentru viitorul modelului. Va mai exista G-Class în 2025? Mașina concept Ener-G-Force ne dă motive să credem că da.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

CLS Shooting Brake – Cel mai senzual automobil de familie

În dorința de a relansa un curent de design pornind de la tema primului coupe cu patru uși, Mercedes-Benz prezintă versiunea Shooting Brake pentru modelul CLS. Noua siluetă preia platforma tehnică cunoscută, dar aduce un plus de utilitate binevenit amatorilor de spațiu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes – AMG extinde gama supercar-urilor SLS cu o versiune GT

În 2009, SLS a devenit primul model dezvoltat independent de Mercedes – AMG, tunerul de casă al Mercedes-Benz. Noul SLS AMG GT are misiunea să atragă atenția pasionaților printr-o imagine redesenată discret, 591 CP și un sprint de la 0 la 100 km/h de 3,7 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mobilierul Mercedes-Benz

După ediții de ceasuri, biciclete și îmbrăcăminte, Mercedes-Benz lansează propria colecție de piese de mobilier. Cum arată o masă, diferite modele de scaune și un pat inspirate din automobilele mărcii de lux, aflați din articol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212