Rezultate pentru "Mercedes-Benz"

Mercedes-Benz ML 350 CDI – orașul văzut „de sus”

Ai crede că mașinile cu tracțiune integrală și garda la sol de peste 20 cm reprezintă de departe soluția ideală de mișcare într-un oraș înzăpezit. Cu atât mai mult cu cât numărul lor în traficul urban pare să le confirme succesul în comparație cu alte segmente premium. La finalul mai multor zile alături de noul Mercedes-Benz ML, constat însă că șoferii aflați la înălțimea confortabilă a unui SUV, dau dovadă de multă răbdare, atenție și spirit de orientare. Argumentele mai jos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mercedes-Benz SL – A șasea generație în 60 de ani

Roadster-ul SL, modelul cu cel mai lung ciclu de viață din Europa, a ajuns la a șasea generație. Începută acum 6 decenii când primul SL câștiga în premieră pentru Germania cursa de la Le Mans, povestea continuă în spiritul unui design conservator dar oferă o serie de inovații tehnice impresionante.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vilner G-Class AMG – un Mercedes-Benz cu interior Made in Bulgaria

Specialiștii în interioare Vilner au dezvăluit un program luxos de modificare adresat ”clasicului” G-Class. Exteriorul a rămas aproape neschimbat, dar în habitaclu modificările sunt spectaculoase.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mercedes-Benz ML 63 AMG – a treia generație de Super SUV

În apropierea Salonului auto de la Los Angeles, Mercedes-Benz prezintă imaginile și informațiile oficiale ale noului ML 63 AMG. Modelul promite un consum de carburant redus cu 33% față de actuala generație în condițiile în care puterea maximă ajunge la 518 CP, respectiv 550 CP dacă se optează pentru pachetul Performance.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ipoteze din viitorul industriei auto – mașini pentru filmele de acțiune

În fiecare an, Salonul auto de la Los Angeles aduce lumii imagini din viitor. Imaginația designerilor din industrie este provocată de una dintre cele mai importante competiții de profil din lume. Tema din acest an: mașina perfectă a filmelor de acțiune „Hollywood’s Hottest New Movie Car”!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum arăta viitorul în imaginația Mercedes-Benz

O scurtă trecere în revistă a prototipurilor de la sfârșitul secolului al XX-lea ne vorbește despre un viitor mai economic, ecologic și reciclabil. Adică exact prezentul pe care îl trăim acum. Explicația este simplă: tot ce ne încântă în prezent a fost atent studiat încă de acum trei decenii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motocicleta Diavel, rodul colaborării dintre Ducati și Mercedes AMG

Urmare a parteneriatului cu Mercedes AMG început în 2010, Ducati a pregătit o ediție specială Diavel inspirată din lumea automobilelor supersport. Noul bolid pe două roți va fi livrat doar către un număr limitat de cunoscători, fiind considerat vârful de gamă al seriei Diavel lansate anul trecut.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Mercedes-Benz E-Class cabrio în viziunea Brabus

Brabus, cel mai important tuner german de Mercedes-Benz, este pregătit să dezvăluie la Salonul auto de la Frankfurt un program complet de modificări adresate actualei generaţii E-Class cabrio. Kit-ul exterior specific mărcii Brabus va fi completat de un upgrade la nivelul habitaclului şi de un plus de putere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul Mercedes-Benz B-Class

A doua generație a modelului B păstrează arhitectura de monovolum, dar vine cu o imagine nouă și o serie de echipări super-premium ca tehnologie, dar mai ales ca opțiuni de personalizare. Chiar dacă este în clasa compactă, B-ul are acum în echiparea standard sistemul PRE-SAFE care anticipează și pregătește pasagerii în iminența unei coliziuni.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Cel mai puternic SLK din istoria Mercedes-Benz

Noul SLK 55 AMG beneficiază de un motor V8 de 422 CP grație căruia accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde și atinge o viteză maximă de 250 km/h. Noul AMG dispune și de un sistem automat ce oprește parțial funcționarea motorului atunci când nu este nevoie de toată puterea pentru a se obține un consum mediu de 8,4 l/100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Audi, BMW, Mercedes, Porsche

Dacă în martie se deschid invariabil porțile salonului auto de la Geneva, toamna este împărțită alternativ evenimentelor de profil de la Paris, respectiv Frankfurt. Drept urmare, 2011 este anul Germaniei și deloc întâmplător producătorii locali și-au programat o demonstrație de forță. La o lună până la cel mai important eveniment auto al toamnei, Stylereport.ro prezintă noua tendință eco.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eco-Supercars – soluții electrice pentru viitor

Pentru cine comentează senzațiile oferite de metodele alternative de propulsie, Stylereport are acum câteva dovezi capabile să demonstreze că spiritul sportiv al automobilelor nu va muri spânzurat de cablul care le leagă de priză. În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de concepte supersport care se folosesc fie parțial, fie 100%, de motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Aer de limuzină – Eurocopter EC145 „Mercedes-Benz Style”

Cel mai mare producător de elicoptere civile din lume, Eurocopter, și Mercedes-Benz au prezentat un model aparte, inspirat ca materiale și finisări din lumea automobilelor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum