Rezultate pentru "Lumia"

Nokia Lumia 925 – un vârf de gamă light

Nokia a lansat noul model Lumia 925, o versiune mai subțire și (semnificativ) mai ușoară a “clasicului” Lumia 920. Telefonul păstrează aceleași specificații hardware, dar include mai multe noutăți software pe partea de fotografiere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia Lumia 620 – mic, colorat, inteligent

Nokia a lansat un nou smartphone din seria Lumia bazat pe sistemul de operare Windows Phone 8. Modelul 620 folosește un ecran AMOLED ClearBalck de 3.8 inci și este disponibil în mai multe variante de culoare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia City Lens – redescoperă orașul

Nokia a anunțat o nouă aplicație de realitate augmentată destinată telefoanelor Lumia, bazate pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone. Programul folosește camera video și senzorul GPS pentru a detecta poziția și orientarea exactă a utilizatorului și oferă în timp real informații poziționate vizual pe imaginile captate de cameră despre obiectivele din apropiere. Aplicația este încă în stadiul de beta, dar odată lansată va putea oferi date despre sute de orașe din întreaga lume. Versiunea de test poate fi descărcată de pe Nokia BetaLabs.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nokia a lansat seria Lumia în România

Nokia a lansat ieri în România linia sa de smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5. Pentru început, pe piața locală vor fi disponibile modelele Lumia 800 și Lumia 710.

+ Citiți tot articolul Comentați acum