Rezultate pentru "Louis Vuitton"

Cum să împachetezi o valiză, sfaturi de la Louis Vuitton

Înainte de îmbrăcăminte sau ceasuri, accesorii sau parfumuri, numele Louis Vuitton a devenit notabil în producția de geamantane și cufere de călătorie. În mod previzibil, nimeni nu poate să ofere sfaturi mai bune despre cum se face bagajul perfect pentru un transport fără cute.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ghid de călătorii Louis Vuitton

Începând cu această lună, Louis Vuitton și how to spy on a cell phone Editura Xavier Barral au publicat o carte de spy on my cell phone călătorii care descrie cell spy cele mai romantice http://buyessay-onlinein.com/ hoteluri istorice vizitate în timpul vieții de Gaston-Louis Vuitton, nepotul fondatorului. Conceptul lucrării pornește de la ideea abțibildelor cu nume de hoteluri i am afraid to do my homework care la începutul secolului trecut erau lipite de gențile cell phone spy for cheaters de voiaj ca promovare. Gaston-Louis a colecționat 3000 astfel de abțibilduri dintre care ghidul Louis Vuitton reunește cele mai interesante 1000 ilustrate cu imagini istorice. Selecția realizată de jurnalistul de specialitate Francisca Matteoli se găsește în ediție limitată în magazinele LouisVuitton și help with dissertation writing este vândută într-o husă din piele alături de o hartă a lumii și de 11 etichete cu nume de hoteluri.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Revenirea la feminitate

După ani întregi în care moda pentru femei s-a îndepărtat de delicatețe și forme pur feminine. După ce culorile pastelate s-au întunecat până la confundarea cu cele din garderoba bărbaților, Marc Jacobs, designer Louis Vuitton și Karl Lagerfeld din partea Chanel au rezolvat totul cu o singură tușa de creion.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti Louis Vuitton și Citroen Lacoste – Colaborări între designeri de modă și producători de mașini

Colaborările dintre producătorii de automobile și designerii de modă primesc întotdeauna atenția pasionaților de mașini dar și a amatorilor de accesorii exclusiviste. Proiectele comune sunt de cele mai multe ori produse în ediții limitate și de fiecare dată surprind prin modul original de personalizare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum