Rezultate pentru "limuzina"

Noul Lexus IS debutează la Detroit

A treia generație a limuzinei Lexus de clasă medie debutează cu un design schimbat și un plus tehnologic. Noul IS va fi oferit, în premieră, și în versiune hibridă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cadillac One, limuzina „de serviciu” a lui Barack Obama

Prin câștigarea alegerilor, Barack Obama va merge încă patru ani la bordul celei mai sigure limuzine din lume. Mașina președintelui Statelor Unite este astăzi produsă special de General Motors, poartă sigla Cadillac și continuă o tradiție începută în 1939 de Franklin D. Roosevelt.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Maserati anunță noua generație a „navei amiral” Quattroporte

Al doilea producător de mașini supersport din grupul Fiat, după Ferrari, anunță noul design al limuzinei Quattroporte care urmează a fi lansată la începutul anului viitor. Noul Quattroporte reprezintă începutul diversificării ofertei de modele Maserati.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Limuzina americană a Papei și a misiunii Apollo – Lincoln Continental Lehmann-Peterson

Același Lincoln Continental care i-a servit pe Papa Paul al VI-lea și pe cosmonauții misiunii Apollo este în perfectă stare de funcționare și se mândrește cu o serie de dotări unice în lume: caroserie Landaulet, sistem electric suplimentar alimentat de 7 baterii și un sistem de amplificare pentru discursuri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum