Rezultate pentru "LG"

LG prezintă G2, cel mai performant smartphone Android al companiei

LG a anunțat oficial noul său smartphone stindard, primul care renunță la numele Optimus, folosit până acum de companie. G2 are un ecran IPS de 5,2 inch și promite „o nouă perspectivă în designul telefoanelor inteligente“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

LG prezintă telecomanda TV controlabilă prin voce

Telecomanda universală „Magic“ prezentată de LG folosește patru moduri pentru a controla aparatele la care este conectată: comandă vocală, gesturi, senzori de mișcare și o rotiță asemănătoare cu scroll-wheel-ul unui mouse.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

LG intră pe piața telefoanelor supradimensionate cu modelul Optimus Vu

După ce Samsung a lansat la finele anului trecut modelul Galaxy Note, un hibrid telefon-tabletă cu o diagonală de 5,3 inci (13,4 cm) și comandă prin stylus, LG a anunțat modelul Optimus Vu, cu o diagonală de 5 inci și un raport de aspect al display-ului de 4:3, atipic în lumea telefoanelor mobile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noi funcții la televizoarele de vârf: comandă prin gesturi și voce, procesoare dual-core și panouri OLED de dimensiuni mari

Dacă anul trecut tehnologiile 3D au fost în prim-plan în lumea televizoarelor, succesul destul de limitat al tehnologiei a reorientat producătorii către diversificarea funcțiilor și oferirea de noi metode de interacțiune cu aparatele.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prada și LG lansează un nou smartphone

LG a lansat miercuri un nou smartphone sub marca Prada, bazat pe sistemul de operare Google Android. Acesta este cel de-al treilea rezultat al colaborării dintre cele două mărci și este numit simplu “Prada phone by LG 3.0”, la fel ca variantele precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum