Rezultate pentru "Lexus"

Noul Lexus IS debutează la Detroit

A treia generație a limuzinei Lexus de clasă medie debutează cu un design schimbat și un plus tehnologic. Noul IS va fi oferit, în premieră, și în versiune hibridă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lexus CT200h – Imaginea primului hibrid compact

Lexus și-a câștigat locul pe piața europeană în momentul în care a început să promoveze propulsia hibridă pentru clasa mare. Noul CT200h este însă primul model compact din istoria companiei și primul oferit exclusiv ca hibrid. Ce contează mai mult? Latura premium specifică Lexus sau caracterul ECO „împrumutat” de la Toyota Prius?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

O mașină transformată în…îmbrăcăminte

Automobilul cu propulsie hibridă Lexus CT Hybrid a fost dezasamblat în părțile componente și refolosit pentru a crea o linie de îmbrăcăminte și accesorii. Patru designeri din lumea modei au creat un trenci, o pereche de pantofi, bijuterii și ochelari din piese auto, potrivite pentru colecția unui producător de haine de lux.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lexus prezină conceptul LF-LC 2+2 Hybrid Sport Coupe

În așteptarea Salonului Auto de la Detroit ce va debuta pe 9 ianuarie, Lexus publică imagini ale unei propuneri de coupe desenată în noul limbaj de design al mărcii. Conceptul LF-LC 2+2 Hybrid Sport Coupe este creat de studioul de design Lexus din California, același care semnează numeroase prototipuri recente din portofoliul grupului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lexus prezintă a patra generație a limuzinei GS

Marca de lux a concernului Toyota – Lexus – a dezvăluit în Statele Unite, la Pebble Beach, noul model menit să concureze cu Audi A6, BMW seria 5 și Mercedes-Benz clasa E. Urmând rețeta promovată până acum, Lexus aduce o nouă imagine de marcă, promite o echipare fără precedent în segment și o motorizare hibrid pentru Europa.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

„Caleașca” fără emisii a prințului Albert – Lexus LS 600h L Landaulet

Mașina aleasă să transporte proaspăta familiei regală de Monaco este un Lexus Hybrid unicat al cărui sistem inteligent de propulsie permite funcționarea în regim electric atunci când se rulează la viteze scăzute. Așa cum s-a și întâmplat pe 2 iulie, în timpul turului oficial ce a urmat ceremoniei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum