Rezultate pentru "Leica"

Leica lansează două noi aparate din seria M

Leica a lansat luni două noi camere foto din legendara serie M. Primul este un nou vârf de gamă și nu este numit M10, ci pur și simplu M. Aparatul include un nou senzor de 24 de megapixeli, care poate înregistra și clipuri video, o premieră absolută pentru producătorul german.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Leica lansează un aparat foto full-frame digital alb-negru și un nou compact ultra-performant

Leica a prezentat un nou aparat foto cu o caracteristică radical diferită de orice altceva disponibil pe piață: poate capta imagini exclusiv în tonuri de gri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Leica M9-P în ediție limitată

Leica a lansat recent o nouă ediție limitată a modelul M9-P, cel mai nou model al legendarei serii M. Varianta specială păstrează toate specificațiile modelului standard, dar vine cu un corp acoperit în piele albă, cu o curea asortată, și va fi produs în doar 50 de exemplare, exclusiv pentru piața japoneză. Kitul standard va include un obiectiv Leica Noctilux-M 50mm f0.95 și va avea un preț cotat la aproximativ 32.000$.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum ia naștere un obiectiv fotografic Leica

De aproape un secol, Leica a rămas standardul de aur după care sunt judecați producătorii de aparatură foto. Inventatorii multor tehnologii folosite azi în fotografie, inginerii companiei germane sunt cunoscuți pentru obiectivele de calitate excepțională care pleacă din atelierele din orășelul Solms. Astăzi, Leica a lansat un clip video care detaliază procesul laborios al manufacturării fiecărui obiectiv.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Leica M9-P: discret și puternic

Leica a anunțat miercuri o nouă variantă a aparatului de fotografiat M9, sub forma modelului M9-P. Noua cameră nu aduce nimic în plus din punct de vedere tehnic, dar adaugă un panou de cristal-safir aproape indistructibil ca protecție pentru display și un design mai discret, lipsit de celebrul punct roșu prezent pe majoritatea camerelor produse de companie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Leica & Magnum: Past – Present – Future

De mai bine de 60 de ani, Leica si Magnum au fost sinonime cu fotografia de cea mai buna calitate. Unele dintre cele mai memorabile imagini ale secolului al XX-lea au fost fotografiate cu aparate Leica, de catre fotografi Magnum. In 2011, cele doua companii isi sarbatoresc reusitele printr-o serie de reportaje multimedia care spun povestea din spatele aparatului de fotografiat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum