Rezultate pentru "laptop"

Windows 8 – Dr. Jekyll și Mr. Hyde

Pe 26 octombrie, Microsoft a lansat Windows 8, sistemul de operare cu cele mai radicale schimbări de la Windows 95 încoace. În ziua lansării, am primit la teste unul dintre primele calculatoare care promit să exploateze toate noile funcții ale OS-ului, un ultrabook Sony Vaio T cu ecran tactil și procesor Intel Core i5 de ultimă generație. Cum funcționează ansamblul, unul care va deveni destul de tipic în următoarea perioadă? Aflați în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus lansează o nouă serie de laptopuri multimedia cu sunet Bang&Olufsen

Noua ediția a seriei de laptopuri multimedia Asus N promite, dincolo de performanțe mai bune, un design nou și un sistem de sunet special, conceput în colaborare cu Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

REVIEW Sony Vaio Z – ultraportabil business class

Sony Vaio Z este unul dintre laptopurile care promit o experiență fără nici un fel de compromis: portabilitate, performanță, autonomie și design. Cu un preț pe măsură, vârful de gamă al companiei japoneze reușește să se țină de promisiuni în unele domenii, dar eșuează din unele puncte de vedere. StyleReport.ro a testat ultraportabilul timp de o săptămână, iar rezultatele le puteți citi pe larg în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP lanseaza ultrabook-ul Folio și noi modele în gama Envy

HP a anuntat miercuri lansarea primului ultrabook din portofoliul companiei, modelul Folio 13. Noul notebook va folosi un procesor Intel Core i3 sau i5 și va include cel mai puternic acumulator din segmentul ultrabook. Alaturi de noul portabil, HP a anunțat și trei noi modele în gama Envy, construite din aluminiu și dotate cu sisteme de sunet Beats Audio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung prezintă noua linie de laptopuri premium – 7 Series Chronos

Samsung își îmbogățește linia de computere prin lansarea Seriei 7 Chronos, o adiție la gama de laptop-uri premium ale producătorului. Cu un nou design și dotate cu procesorul Intel i7 Quad Core, noile laptopuri beneficiază de o viteză mai mare de aprindere și stingere, o baterie care permite 9 ore de folosire la o singură încărcare și un bezel al monitorului care permite încadrarea unor ecrane mai mari în profile considerabil mai mici.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cel mai subțire laptop creat pentru jocuri – Razer Blade

Mai groase de 5 cm și adesea mai grele de 4 kilograme, laptopurile produse pentru pasionații de jocuri sunt departe de a fi etalonul de portabilitate în domeniu. Razer, unul dintre cei mai importanți producători din industria jocurilor PC, prezintă Razer Blade, un calculator care reușește aceleași performanțe ca și competitorii la jumătate din dimensiunile considerate standard până acum.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo lansează noi laptopuri ThinkPad și un monitor portabil

Lenovo a anunțat vineri două noi modele de computere portabile ThinkPad Edge, unul de 14 inci și unul de 15,6 inci, destinate segmentului business. Ambele laptopuri sunt bazate pe procesoare AMD A-Series și folosesc cipuri grafice dedicate AMD Radeon. Pe lângă cele două notebook-uri, compania a lansat și un monitor portabil de 14 inci cu conectare pe USB, destinat utilizatorilor care au nevoie de mai mult spațiu de lucru chiar și atunci când sunt în mișcare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Dell lansează un hibrid laptop-tabletă pentru business

Dell a prezentat specificațiile finale ale hibridului laptop-tabletă XT3, prezentat inițial în luna februarie ca prototip. Noul laptop, orientat spre clienții din mediul de afaceri, are o diagonală de 13 inci și un display tactil care poate fi folosit atât cu degetele, cât și cu un stylus special.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Toshiba Qosmio F750 – primul laptop cu ecran 3D fără ochelari

Toshiba Qosmio F750 este primul laptop disponibil comercial dotat cu un ecran capabil să afișeze imagini tridimensionale fără să aibă nevoie de ochelari. Noul model integrează un ecran Full HD cu diagonala de 15,6 inci care folosește milioane de micro-lentile la nivelul pixelilor pentru a crea câte o imagine diferită pentru fiecare ochi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony Vaio Z – ultraportabil expansibil

Sony a anunțat joi cel mai nou model din gama de ultraportabile Vaio Z, un model de 13 inci cu o greutate de doar 1,2 Kg și o grosime de 16,65 mm. Noul laptop este bazat pe un procesor Intel Core i7 și poate folosi o placă video externă, integrată într-un docking-station vândut separat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Chromebooks: primele laptopuri bazate pe Google Chrome OS

Google a anunțat astăzi în cadrul conferinței anuale Google I/O primele două laptopuri bazate pe sistemul de operare Google Chrome disponibile comercial. Modelele vor fi produse de Acer și Samsung și vor fi disponibile începând cu jumătatea lunii iunie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acer Iconia – tabletă sau notebook?

Hibridul laptop-tableta Acer Iconia arată, la prima vedere, ca orice computer portabil. Dar atunci când este deschis, tastatura dispare, iar în locul ei apare un al doilea display tactil, care poate servi fie ca o claviatură virtuală, fie ca spațiu suplimentar pentru afișare sau pentru implementarea unor comenzi tactile complexe.

+ Citiți tot articolul Comentați acum